≫ 

Majka iz pakla: Ono što je uradila svom detetu zbog psovke zgroziće vas i razbesneti (VIDEO)

Kada su počele da pljušte osude, žena se vadila da je maltretiranje sina bila šala

  • 0

Bizarni i gotovo monstruozni postupak kažnjavanja sina od strane jedne majke zbog psovanja naišao je na pravi linč korisnika društvene mreže Fejsbuk, a slučaj je dospeo i do policije.

Da li kršite zakon ako "šljepnete" dete po guzi i koja je kazna za to? Srbi ne znaju razliku između batina i vaspitavanja

Kejtlin Vulf iz Lizburga u Virdžiniji izazvala je pravu buru kada je na svoj profil okačila video snimak u kojem se vidi kako sina naglavačke drži i spušta u pravcu WC šolje. Kako je izjavila, ona je to učinila zbog toga što je dečak psovao.

- To je bila šala između moja dva sina i mene. Stavila sam mu glavu u unutar ivica WC šolje, a zatim pustila vodu. Moj stariji sin je sve to snimao - rekla je ona, dodajući da je video postao viralan zahvaljujući bivšoj devojci njenog momka kojoj je njena bejbisiterka poslala video.

- Poslala sam joj video kao šalu. Napisala sam da sam pronašla novi način da ih disciplinuje. Ona je nakon toga poslala to bivšoj mog dečka koja ga je i objavila na internetu - izjavila je.

Kako je izjavila u razgovoru sa lokalnim medijima, dečakovo lice nije bilo pokvašeno prilikom bizarne igre kažnjavanja.

- Njegova glava ni u jednom trenutku nije bila pod vodom, njegovo lice je bilo suvo. Možda je voda zahvatila samo površinu kose. Strašno mi je što zbog šale mogu da izgubim svoju decu - rekla je.

U čitav slučaj se uključila i policija Lizburga, koja je, kako su izjavili, primila dojavu o tome šta se desilo.

- Primili smo mnogo poziva, kao i poruka na društvenim mrežama. Događaj je trenutno pod istragom odeljenja za decu i porodicu, detektivi rade na slučaju, kao i na pripremi gonjenja - saopštili su oni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA