≫ 

Ogroman nož je bio zaboden u njegovu lobanju, a on je mirno sedeo u polju: Policija ostala u šoku kad ga je pronašla (UZNEMIRUJUJĆI VIDEO) (FOTO)

Svojim postupkom, ovaj Rus uspeo je da šokira i bolničko osoblje koje se tokom rada nagledalo svakakvih povreda

  • 10

Ruska policija nedavno je u polju u blizini Rostova pronašla muškarca, Jurija Žokova, kome je iz temena virio ogroman kuhinjski nož. Osim slike koju su zatekli, policajce je još više šokiralo objašnjenje koje im je ovaj momak dao kad su ga upitali otkud mu nož posred glave.

Žokov je mirno sedeo u polju, kao da se ništa nije dogodilo, uopšte se ne obazirući na krv koja mu je liptila niz glavu. Na pitanje zašto je zario sebi nož u glavu, momak je odgovorio da nije mogao da diše kroz nos kako treba, pa je nožem želeo da napravi još jednu rupu, kako bi prodisao. Ipak, nož je negde zapeo, pa nije mogao da ga izvuče.

>>> Podvig srpskih lekara: Operisali mladića koji je nožem uboden direktno u srce i spasili mu život

- Nemojte da dirate, ne dirajte! Sedite kao i do sada, ne mičite se, ne naginjite glavu - rekao je jedan od policajaca Žokovu koji je ubrzo nakon toga prevezen u bolnicu.

Svojim postupkom, ovaj Rus uspeo je da šokira i bolničko osoblje koje se tokom rada nagledalo svakakvih povreda.

- Bilo je strašno. Čak i naše najiskusnije medicinske sestre koje su se već svega nagledale, sigurno neće zaboraviti ovaj slučaj. Uradili smo rentgen koji je pokazao da je nož zabijen tačno u sredini između dve polovine mozga. Naša bolnica nazvala je regionalnu i zatražila da pošalju svoje specijaliste u pomoć - saopšteno je iz lokalne bolnice.

Žokov je brzo operisan, a kako je saopšteno, njegovo stanje je sada stabilno i lepo se oporavlja.

VIDEO: Detetu se glava zaglavila u rešetkama prozora, visilo sa višespratnice duže od 20 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA