Živeo je 23 godine kao čovek-lav: Njegovo lice je oticalo, kosti rasle, i sve manje je ličio na čoveka - a sve više na životinju (VIDEO)

Nijedan doktor se nije usudio da ga operiše

  • 1

Sureš (41) iz Indije od 18. godine imao je lice koje podseća na lice lava. Nakon plastične operacije, napokon je dobio šansu da izgleda kao čovek.

Kada je oboleo od ovog retkog sindroma, lice je počelo da mu otiče, a doktori nisu mogli da mu pomognu. Problem je zapravo postao vidljiv kada su mu se jagodične kosti toliko razvile da mu je lice bukvalno poprimilo izgled lava.

Danima je čuo čudan zvuk u svom nosu, a onda je saznao jezivu istinu (VIDEO)

Pre 23 godine, ova bolest se tretirala tako što su se kosti koje su izrasle čupale. Danas se to leči plastičnom hirurgijom.

- Sureš je posetio na stotine hirurga u različitim gradovima, ali se niko nije usudio da ga operiše. Kada je stigao kod mene, odlučio sam da mu pomognem, iako je siromašan i nije mogao da mi plati. Plastična operacija je jedini efektan izbor u njegovom slučaju, oblikovali smo ga lepo i nije ostao nikakav ožiljak - kaže doktor Ričardson.

Kako je objasnio, u pitanju je jako retko stanje. Ukoliko se ne tretira, ovaj sindrom može da zahvati i oči, usta nose... Na kraju dovede do toga da oboleli ne može da diše.

Pogledajte kako je Sureš izgledao pre operacije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boze pomozi nam

    16. oktobar 2018 | 00:33

    U Indiji nista normalno,sve gore od goreg...jadni ljudi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA