Imala je seks sa momkom od 200 kg i završila u bolnici: Tako je izgubio nevinost, a onda je odlučio da se skroz promeni (VIDEO)

Greg Kasarona mogao je da usmrti svoju devojku Džen Gerakis tokom seksa pošto je ona u zanosu strasti glavom probila zid. - Moja prva pomisao je bila: Ubio sam je. Prvi put imam seks i Džen je mrtva - rekao je Kasarona

  • 21

Gubitak nevinosti umalo da se završi tragično. Malo je nedostajalo da Greg Kasarona (29), momak težak 200 kilograma, 2013. godine ubije svoju devojku Džen Gerakis (28) i to tokom svog prvog seksualnog odnosa.

Postavio je sebi cilj da spava sa 100 žena u 100 država: Na svom proputovanju posetio je i Beograd, koja Srpkinja je pala na njega?(FOTO)

Mladić i devojka vodili su ljubav na krevetu u stanu na Long Ajlendu. U zanosu strasti, usred seksa, Dženina glava je bukvalno probila zid.

Printskrin: TLC

- Moja prva pomisao je bila: "Ubio sam je. Prvi put imam seks i Džen je mrtva" - rekao je Kasarona. On je rekao da ga je Džen u tom trenutku pogledala i pitala: "Zašto si stao"?

Ipak, Greg je odveo svoju devojku u bolnicu gde joj je konstatovano da je imala potres mozga.

Printskrin: TLC

Inače, ova bizarna, ali istinita priča deo je nove epizode serije na TLC-u pod nazivom "Zbog seksa završili na urgentnom". Glavni akteri ove storije Greg i Džen tada su imali 22, odnosno 21 godinu.

Oni su ostali u vezi još četiri godine, ali prema rečima Grega, kad god su vodili ljubav, bilo je dalje od zidova.

Printskrin: TLC

Greg je u međuvremenu krenuo u teretanu i smršao je čak 100 kilograma.

Pogledajte video i animaciju:

Daljinac

(Telegraf.rs / Izvor: Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • stvarno?

    21. decembar 2017 | 05:23

    tu kucu nisu zidali crnotravci chim ste vi probili zid. to je kuca od kartona. u takvim mi chuvamo zivinu

  • zidar

    20. decembar 2013 | 15:58

    samo što to nije zid, naš, balkanski, to je rigips, koji se lomi čvoku kad mu opališ :D Zamisli kako bi tek mi tek razvaljivali da nam se pregrade prave od rigipsa

  • tm

    22. decembar 2013 | 19:10

    Umjesto da probije nju on probio zid haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA