NAJBOLJI SMARTFON KOMPANIJE LG ZA OVU GODINU imaće ekran kakav nema nijedan drugi telefon

Kineski outlet "Etnews" tvrdi da će LG G6 biti predstavljen 26. februara

  • 1

Nakon neuspelog pokušaja sa modularnim pametnim telefonom, kompanija LG odlučila je da promeni smer sa ovogodišnjim "flagship" smartofonom koji će biti vodootporan i koji će imati veliki ekran sa malim ivicama.

Pojavila se prva fotka Samsung Galaxy S8 pametnog telefona!

Kineski outlet "Etnews" tvrdi da će LG G6 biti predstavljen 26. februara, dan pre zvaničnog početka Svetskog kongresa mobilnih tehnologija u Barseloni. Takođe, 10. mart se pominje kao dan mogućeg početka prodaje novog telefona.

Još jedna novost kod ovogodišnjeg "flagship" modela kompanije LG je i novi 5,7-inčni LCD ekran sa 18:9 formatom slike i rezolucijom od 2.880 x 1.440 piksela. LG nikada nije previše sakrivao detalje o predstojećim  "flagship" uređajima, pa je i zvanično potvrđeno da će G6 imati baš pomenuti ekran.

Iako ne zvuči kao drastično poboljšanje rezolucije u odnosu na G5 koji je imao displej sa rezolucijom od 2.560 x 1.440 piksela, "The Verge" navodi da će G6 imati veoma male ivice oko ekrana što znači da bi ekran od 5,7 inča mogao da stane u manje kućište nego što se očekuje.

- Očekujemo da povećamo korisničko iskustvo pomoću ekrana vrhunskog kvaliteta koji ima 18:9 format slike, što se razlikuje od ekrana na ostalim pametnim telefonima današnjice - ističu iz kompanije LG.

LG ističe da je novi ekran tanji i lakši nego prethodni.

Očekuje se da će LG G6 pokretati Snapdragon 835 i 6 GB RAM-a, ali to još uvek nije zvanično potvrđeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA