Ko se sada smeje? Glumac iz "Mamurluka" doveo kengura na binu, maltretirao ga a onda dobio ŠAPU U GLAVU! (VIDEO)

Komičar Majk Eps je razljutio publiku iživljavanjem nad uznemirenim kengurom, ali životinja je ipak uspela da mu se osveti

  • 3

Američki komičar i glumac Majk Eps, koji je najpoznatiji po ulozi Blek Daga u filmovima "Mamurluk" i "Mamurluk 3", razbesneo je sve ljubitelje životinja kada je tokom svog nastupa u Detroitu na binu izveo kengura i maltretirao ga u pokušaju da bude duhovit.

Jedna od najpoznatijih plavuša proslavila 93. rođendan a onda saznala da je DVE godine starija nego što je mislila! (FOTO) (VIDEO)

Jadni kengur koji je bio vezan lancem, sigurno je bio istraumiran urlanjem publike i gruvanjem muzike, a vrhunac idiotizma je bio kada je momak koji je bio pored Epsa, i koji je sve vreme vukao životinju i pokušavao da je umiri, podigao kengura i "repovao s njim".

Snimak ovakvog zlostavljanja životinja, razljutio je čak i najveće Epsove fanove koji su ga žestoko izvređali na društvenim mrežama. Ipak, kengur je ipak uspeo da se osveti komičaru, i kada više nije mogao da trpi ovo iživljavanje, mlatnuo je Epsa šapom u glavu, a glumac je pobegao glavom bez obzira...  

Zato i ne čudi što je snimak pod naslovom: "Ko se sada smeje?", privukao veliku pažnju i izazvao gnev ljubitelja životinja:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Frnjo tata partizaia

    3. april 2017 | 19:40

    Evo kako se ponasaju klosari,jadna zivotinja.Treba ih na robiju

  • Deftones

    3. april 2017 | 16:38

    Kad niste gledali Next Friday onda ga znate samo iz mamurluk..

  • mirko seljak

    4. april 2017 | 19:24

    Torn ,sta ti se desilo odjedared????:))))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA