Kada je najlepša Jugoslovenka poginula, s njom je u kolima bila i jednomesečna ćerka, koja je preživela i izrasla u pravu lepoticu (FOTO)

Lana Radeljak, ćerka pokojne Ene Begović, ima 17 godina, i lepotu je nasledila od majke

  • 19
Ena Begovic, Balkan Ekspres

Printskrin: Balkan Ekspres

Kada se u avgustu 2000. pojavila vest da je u bizarnoj saobraćajnoj nesreći na Braču poginula glumica Ena Begović, oplakala ju je cela bivša Jugoslavija. Kada je Ena sletela u provaliju, s njom su u kolima bili i njena jednoipomesečna ćerkica Lana i majka Tereza. Tereza i beba su preživele teške povrede, a Lana je izrasla u pravu lepoticu.

 

Bila je seks-simbol Jugoslavije, tragično je izgubila sestru, spavala na otiraču stana zbog problema sa mužem, a ovako danas izgleda Mia Begović! (FOTO)

 

Kada se na velikoj sceni pojavila 1978. u filmu "Okupacija u 26 slika" Lordana Zafranovića, Ena Begović je odmah skrenula pažnju na sebe, i godinama je važila za najlepšu Jugoslovenku.

 

U junu 2000. Ena se udala za Josipa Radeljaka, a 1. jula iste godine joj se ostvarila najveća životna želja, postala je po prvi put majka i rodila devojčicu Lenu.

 

 

Na žalost, sreća je kratko trajala - 15. avgusta 2000. Ena je sa mužem, posinkom Leom, malom Lenom i svojom majkom Terezom, bila na Braču, i porodica je krenula u posetu Eninom prijatelju Stipici Kalođeri.

 

Printskrin: YouTube/Krležin Gvozd - službeni kanal Ive Štivičića

Printskrin: YouTube/Krležin Gvozd - službeni kanal Ive Štivičića

 

U mestu Splitska, Leo je odlučio da volan ustupi ocu... Zaustavio je džip na uzbrdici, i kada su iz vozila pokušale da izađu Ena, Tereza i Lana, navodno su otkazale kočnice i džip se survao u provaliju. Ena je poginula, dok su Tereza i Lana uspele da prežive nesreću...

 

 

Leo je posle sedam godina suđenja oslobođen krivice, a kao razlog za tragediju navedena je fabrička greška na automobilu.

 

Foto: Facebook/lana.radelajk8

Foto: Facebook/lana.radelajk8

 

Sedamnaest godina kasnije, Lana je lepotica, baš poput svoje majke.

 

Foto: Facebook/lana.radelajk8

Foto: Facebook/lana.radelajk8

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zlata

    18. jun 2017 | 14:57

    Preljepa dijevojka!Zelim joj srecu od srca u zivotu!

  • Sasa

    18. jun 2017 | 16:22

    E ovo se zove prirodna lepota a ne plastikanci

  • ДУШАН КРАИШНИК Б.ЛУКА

    18. jun 2017 | 15:49

    Јест жива била,,, а мајка јој је била љеоотица

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA