≫ 

Prosečan Srbin: Nije školovan, radi za male pare, ne izbija iz kladionice, obožava Rusiju, a mašta o Zapadu (FOTO)

Već neko vreme na Fejsbuku kruži status koji opisuje prosečnog Srbina danas. Ako je suditi po tome, prosečan Srbin nije školovan i iako ima 40 godina i dalje živi s roditeljima, radi za male pare i ne izbija iz kladionice. Obožava Putina i Rusiju, ali mašta o boljem životu u zapadnoj Evropi, nepismen je i redovno proziva ostale što ne pišu na ćirilici. Da li ima istine u ovome, prosudite sami

  • 47
Kako izgleda prosečan Srbin danas - Foto: Fejsbuk

VIDEO: Devojke izglasale našeg najzgodnijeg fudbalera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nikola

    20. jun 2018 | 17:23

    Ja sam skolovan, imam manje od 40 godina, ne zivim sa roditeljima, radim za mnogo vise od 200 evra, posecujem kladionici 3-4 puta godisnje, loto nikad, volim rusiju i putina, glasam, ne volim zapad i ne bih isao tamo ni turisticki. Pisem NE ZNAM, volim noleta, redovno placam racune, pisem uvek na cirilici (sem na telefonu i to zato sto sam navikao na tu tastaturu) Tako da vam ova teorija pada u vodu.

  • Srboljub

    20. jun 2018 | 13:34

    Ovo je pisao neko u kafani? Ko je propao i uopšte ne poznaje Srbina. Jedino je istina da mnogi rade za 200€ ali sve ostalo je glupost. Možda njegovo okruženje ali moje nije takvo. Moji prijatelji i poznanici ne idu u kockarnce, svi su jako školovani, niko ne radi za manje od 400€ vole Rusiju prirodno ali Srbiju više i ne smeta im zapad ali ne vole njihovo podcenjivanje Srbije i naroda. Ove što ste vi opisali nimalo ne liče na Srbe ali jeste zapadnjačko mišljenje o nama.

  • Boban

    20. jun 2018 | 16:58

    ...ali je i svetski prvak u svemu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA