Znamo da se Hrvatice u Beogradu ponašaju razuzdano, ali ova je prešla igricu: Izgubila je verenički prsten, pa konobaru priznala šta je sve radila (FOTO)

Kako će ovo da objasni vereniku?

  • 6

"Prošlu suboru smo frendice i ja bili na devojačkoj u vašem klubu... Iz Zagreba smo inače... Izgubila sam verenički prsten... Jeste li ga slučajno našli nakdando? Mnogo bi mi značilo"

Zavisna je od svadbi: Upala u dugove i vratila se da živi kod roditelja zbog 20 venčanja od kojih ni jedno nije njeno (FOTO)

Ova poruka dirnula bi svakoga, a naročito konobara koji je mogao samo da joj odgovori da ništa nije nađeno. Dodao je i tužan smajlić, šta bi drugo mogao da kaže...

Međutim, Zagrepčanka nije odustala. Ipak je to verenički prsten. A zna otprilike i gde bi mogao da bude...

"Malo mi je neugodno, ali šta da radim... moram da pitam... On je iz Beogfrada, visok, crn, ima oko 35 godina, vozi sivog audia... Poznavao je konobare i dosta ekipe unutra, ako ga znate slučajno dajte mu moj broj... Pliz... Prsten i još par stvari su mi ostali kod njega u autu... Hvala" bila je sledeća poruka koja je šokirala konobara.

Da joj stvari ostanu kod ljubavnika za devojačko veče, možda i  nije toliko čudno, koliko bizarno. Ali... ostaje misterija i zašto je, uopšte, mlada dama skidala prsten?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA