BRUTALNO UBISTVO U BIBLIOTECI: Čovek pronađen mrtav u lokvi krvi, policija privela osumnjičenog

Svi volimo da gledamo detektivske serije i da rešavamo složene slučajeve ubistava koja se odvijaju pred našim očima. Telegraf vam sada pruža mogućnost da i vi budete Šerlok Holms ili Herkul Poaro

  • 7
Policijski uviđaj Foto-ilustracija: sxc.hu/djayo, morczyk, Telegraf

Nesrećni gospodin Petrović je, tokom jedne ledene zimske večeri, pronađen mrtav u biblioteci svoje kuće, a pronašao ga je njegov dugogodišnji prijatelj gospodin Tomović.

Tomović je policiji sve ispričao.

- Prolazio sam pored kuće gospodina Petrovića kada sam shvatio da bih mogao da svratim da vidim šta radi. Od kako mu je umrla supruga postao je mnogo usamljen. Primetio sam da gori svetlo u biblioteci u prizemlju, pa sam odlučio da provirim kroz prozor. Morao sam da obrišem zamagljeno staklo, a onda sam imao šta i da vidim: Petrović je ležao mrtav na zemlji, u lokvi krvi. Razbio sam ulazna vrata, ali je bilo prekasno, moja strahovanja su se obistinila, moj prijatelj je već bio mrtav. Odmah sam pozvao policiju.

Policija, koju je gospodin Tomović pozvao, odmah je znala da ovaj laže, pa ga je uhapsila zbog sumnje da počinio ubistvo.

Kako je policija znala da Tomović laže?

Rešenje ove detektivske zagonetke potražite na našem sajtu tačno u 17h.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sara

    4. novembar 2017 | 10:43

    Zamagljeno staklo moze da se obrise iznutra da bi video...

  • Hejzi

    4. novembar 2017 | 10:03

    Tomovic je izjavio da je "morao da obrise zamagljeno staklo". To nije mogao da uradi jer se staklo moze zamagliti samo sa unutrasnje strane.

  • Hejzi

    4. novembar 2017 | 10:00

    Tomovic je izjavio da je "morao da obrise zamagljeno staklo". To nije mogao da uradi jer se staklo moze zamagliti samo iznutra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA