≫ 

Grad u kojem je sramota imati jednu devojku, zato svi muškarci imaju čak tri!

Mnoge muškarce širom sveta muči pitanje kako pronaći devojku, ali ne i stanovnike kineskog grada Dunguana

  • 9

Kineski grad Dunguan je zaista neobično mesto, u njemu muškarci nemaju nikakve šanse da budu sami, a žene plaćaju troškove na sastancima.

Objavljen prvi snimak južnokorejskih "žena za utehu": Preko 200.000 seksualnih robinja "tešilo" je japanske vojnike (VIDEO)

Mnoge muškarce širom sveta muči pitanje kako pronaći devojku, ali ne i stanovnike kineskog grada Dunguana.

Tamo je razlika između broja žena i muškaraca velika, pa na svakih 89 muškaraca dolazi 100 žena, što je prouzrokovano politikom zapošljavanja - lokalne fabrike stalno traže ženske radnike, dok se muškarci masovno iseljavaju, piše Independent.

Foto: Wikipedia/ASDFGH

Zbog "deficita" muškaraca, ne čudi što jedan muškarac ima i po tri devojke, a jedan od njih je čak izjavio da bi "bilo sramota imati samo jednu devojku".

Iako je za trend poliamorije u tom gradu zaslužna industrija, čini se da se muškarci ne bune, preneo je B92.

Foto: Wikipedia/flickr/hinnne

- U gradu je mnogo lakše naći devojku nego posao. Ja ih imam tri, kao i mnogo mojih prijatelja. Te devojke međusobno znaju sve jedna o drugoj, ništa se ne krije - rekao je tamošnji radnik u fabrici Sijao Lin.

- Svi ovu situaciju smatramo normalnom. Svuda su predivne, mlade devojke, pa bi bila šteta da budu same. Njihov cilj nije novac ili nešto drugo, prirodno je da žele muško društvo - rekao Lin.

Foto: Wikipedia/ASDFGH

Tamo isto nije neobično da žene plate piće ili večeru, s obzirom na to da su većinom zaposlene.

Da li biste vi voleli da ste žena ili muškarac u ovom gradu? U stvari, šta mislite o ovoj novoj modi? Odgovore ostavite u komentarima, jer Telegraf želi da čuje vaše mišljenje

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA