Odvratna sluz odjednom prekrila automobile po putu, kad su vozači videli šta je u njoj, zanemeli su od straha (VIDEO)

Srećom, u ovom incidentu niko nije teže povređen. Scena je bila kao iz horor filma, neki ljudi su bili jako preplašeni kad su videli otkud tolika sluz

  • 3

U američkoj državi Oregon prevrnuo se kamion koji je prenosio 7.500 živih jegulja, što je izazvalo jezivu scenu na lokalnom auto-putu.

Lekari mu iz anusa izvadili jegulju dugu pola metra! Razlog zbog kojeg je ugurao u telo je bizaran!

Jegulje pripadaju posebnoj vrsti koje proizvode ljigavu sluz kada su uplašene, pa je toga bilo svuda po putu. Jegulje su ležale po putu i automobilima koji su se nalazili u blizini.

 

Prema pisanju AP, vozač kamiona nije uspeo da zakoči na vreme zbog radova koji su bili na putu, što je dovelo do toga da se jedan od kontejnera sa jeguljama otkači i padne na put.

Kontejner je udario automobil koji se nalazio iza kamiona i izazvao lančani udes. Mnogi vozači ispred nisu znali ni videli šta se desilo, pa ih je bukvano samo zatekla sluz na sve strane. Kad su videli jegulje, pomislili su da su to zmije, pa su zanemeli od straha i čuda.

 

Srećom u ovom incidentu niko nije teže povređen, osim jegulja koje su uginule.

Pogledajte video:

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA