Plava studentkinja imala seks sa dečakom (14): Akcija je trajala sve dok ih nije razotkrila njegova majka i upropastila joj život!

Prema izveštaju policije, veza ove devojke sa dečakom počela je u maju

  • 9

Devojka (20) je optužena za silovanje dečaka (14) u Severnoj Karolini, nakon što je njegova majka otkrila da je ona bila u seksualnoj vezi sa njenim sinom.

Devojka (19) zatrudnela sa dečakom (14): Slala mu je svoje gole fotke, imali su seks u autu, a na sudu je napravila novi džumbus (FOTO)

Studentkinja Tejlor Ešton Mozli je upoznala ovog dečka dok je radila u baru, čak ih je spojio prijatelj. Kako je saopštila policija, "ljubavna" veza je počela u maju ove godine.

Majka dečaka je prijavila ovaj incident čim je otkrila, tako da je studentkinja optužena za seksualni čin sa maloletnikom.

Ona je još u zatvoru, i čeka svoje suđenje sa kaucijom od 225.ooo dolara. Ona bi mogla da dobije čak 50 godina zatvorske kazne po svim tačkama po kojim je optužena.

Da podsetimo, ranije ovog meseca je takođe u Severnoj Karolini zabeležen slučaj nastavnice (25) koja je imala seks sa troje svojih učenika.

Inače, Severna Karolina je konzervativna država sa razvijenim religisjkim vrednostima, pa je tako šesnaestogodišnjacima dozvoljeno da se venačju uz roditeljski pristanak, a devojčicama od 14 godina je dozvoljeno da se udaju ukoliko su trudne, podsetio je Independent.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA