Ana i njena sestra, seksi bliznakinje, izgledaju totalno isto, imaju istog dečka i sada žele obe da zatrudne - sa njim! (FOTO)

One su u petogodišnjoj vezi sa električarom Benom Birnom...

  • 35
Bliznakinje Anna and Lucy DeCinque  De Cinque Foto: Instagram/annalucydecinque

Australijske identične bliznakinje Ana i Lusi DeSinkve pronašle su čoveka svog života i sada planiraju sa njim obe da zatrudne, i to u isto vreme. 

POHOTNE BLIZNAKINJE: Ana i Lusi dele sve, pa i dečka! Spavaju zajedno u istom krevetu, a njemu uopšte nije lako! (VIDEO)

Bliznakinje iz Perta (32) koje su potrošile 250.000 dolara na svoje plastične operacije kako bi bile što identičnije celoga života delile su sve, odeću, prijatelje, pa čak i krevet, a sada dele i izabranika sa kojim žele da zatrudne.

One su u petogodišnjoj vezi sa električarom Benom Birnom i žele da zatrudne u isto vreme, ali nisu sigurne da li je to i kako moguće.

- Bilo bi divno da zatrudnimo u isto vreme, pa da nam i deca budu rođena istog dana. Ne možemo da zamislimo da bilo šta radimo odvojeno, a kamoli da budemo trudne u različitom periodu - rekle su one za Dejli mejl.

Međutim, svo troje malo su zbunjeni jer ne znaju u kakvom će srodstvu njihova deca da budu, budući da će da imaju istog oca a da su one bliznakinje, koje su medicinski po genetskom sastavu najbliže.

- Želimo da zatrudnimo u isto vreme jer smo toliko bliske i želimo da nam se i tela u isto vreme menjaju. Mi smo oduvek sve radile zajedno i zato i imamo istog momka, ali ukoliko ne uspemo u nameri razmatramo i mogućnost surogat majke ili vantelesne oplodnje - kažu one.

Iako su svesne da su ih ljudi oduvek osuđivali, prvo zbog plastičnih operacija, a sada zbog mogućeg "incesta", Ana i Lusi su odlučne da nastave po svom, jer kako kažu "to je njihov život i to su njihova tela".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA