Koja je lepša, Melanija ili Trampova bivša žena? Bila mu je ljubavnica tokom braka sa Ivanom, za nju je pričao "dobre grudi, nema mozga" (FOTO)

Ona je javnosti najviše poznata po braku sa Donaldom Trampom, a ćerku Tifani je odgajila sama

  • 23

Buran i luksuzan život američkog predsednika Donalda Trampa uvek je bio glavna tema svetskih medija još i pre nego što je postao šef države. Melanija Tramp je poznatom milijarderu treća žena, a pre nje je bio u braku sa Ivanom Tramp, sa kojim ima troje dece, ali i Marlom Maples (53) sa kojom ima ćerku Tifani.

PRVA MAMA AMERIKE: Najveća luzerka uz Hilari je i Trampova bivša žena. Evo kako danas izgleda (FOTO)

Marla je Donaldu prvo bila ljubavnica, pa onda žena, a nakon razvoda nije bila toliko prisutna u aktivnostima porodice Tramp s obzirom da je život nastavila u Kaliforniji. Međutim, ona i dalje privlači pažnju medija gde god da se pojavi, a naročito ako je u društvu svoje lepe ćerke.

Marla je američka glumica i tv zvezda, a rođena je u Džordžiji. Majka joj je bila domaćica i model, a otac joj se bavio nekretninama baš kao i njen bivši muž.

Imala je nekoliko filmskih uloga, ali je imala priliku da nastupa i na čuvenom Brodveju. Oprobala se i kao pevačica pa je izdala album "The Endles". Dizajnirala je odeću za trudnice 1993. godine, a kolekcija se prodavala u nekoliko robnih kuća.

Foto: Profimedia/UPPA News

Ona je javnosti najviše poznata po braku sa Donaldom Trampom. Up0znali su se 1989. godine, a o njihovoj vezi se dosta pisalo u to vreme. Sudbonosni susret se dogodio na skijanju, a vezu su započeli godinu danu pre nego što se Tramp razveo od svoje prve žene Ivane.

Par se venčao 1993. godine na ceremoniji u Njujorku u hotelu Plaza, a svadbi su prisustvovale brojne poznate zvezde. Ćerku Tifani su dobili iste godine, samo dva meseca pre venčanja.

Kada su Trampov brak i biznis krenuli nizbrdo, Marla Mejps mu je bila jedino utočište od sveta koji je izmicao kontroli. Kako se pričalo, on je na početku njegove veze sa Marlom želeo da se oslobodi od Ivane i njenih naizmeničnih promena raspoloženja.

U biografiji "Trampovi: tri generacije koje su sagradile imperiju", koju je Donald Tramp osporavao zato što je prikazan kao prostak, autorka Gvenda Bler objasnila je kako je izgledao njegov drugi brak.

- Usred poslovnih razgovora on bi izvukao Marlinu fotografiju i počeo naširoko da priča o onome čime ju je priroda bogato obdarila. Ponekad bi prekidao sastanke u svojoj sali za konferencije i pred svima puštao video kasetu s njom. "Ona bi vrckala u kupaćem kostimu", izjavila je jedna osoba koja je bila prisutna na tim sastancima, "a on bi pravio one komentare u stilu - dobre grudi, nema mozga".

Marla je, na kraju, iz braka sa magnatom izašla sa debelom alimentacijom i prilikom razvoda ljupko izjavila: "Život je suviše kratak da bi čovek nekoga mrzeo." Toliko o njenom mozgu - deo je iz knjige.

Par je okončao zajednički život 1997. godine, a razveli su se 1999.

Foto: Guliver/Steve Zak/Getty Images

Posle razvoda Marla se sa ćerkom preseslila u Kaliforniju, a ćerku je odgajala kao samohrana majka. Donald je za to vreme plaćao školovanje svoje mlađe ćerke. Godine 2013. je šokirala svet kada je priznala da i dalje voli svog bivšeg muža.

Ona je kao i većina poznatih veliki zagovornik Kabale. Jednom prilikom je rekla da joj je to pomoglo da razume emocije i da prihvati odgovornost za svoje postupke.

Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images

Marla je dosta posvećena humanitarnom radu. Ona podržava dobrotvorne i neprofine organizacije, a posebno "Kids Creating Pease", koja povezuje izraelsku i palestinsku decu.

Godine 2000. nameravala je da izda memoare pod nazivom "Nije zlato sve što sija". Međutim, u dogovoru sa svojim izdavačem ona je odustala od te ideje 2002. godine. Bila je gost voditejl poznatog jutarnjeg šou programa ABC-ja "The View" 11. marta 2016. godine.

Foto: Guliver/Gareth Cattermole/Getty Images

Šta god svet mislio Trampu čini se da je ovaj milijarder imao sreće da uživa u društvu izuzetno lepih i uspešnih žena.

Napišite nam u komentarima koja vam je Trampova izabranica lepša - bivša žena Marla ili sadašnja Melanija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA