Hrvatska pauk služba ispustila skupoceni leksus, a onda je Rusu pao mrak na oči (VIDEO)

Leksus je bio nepropisno parkiran na mesto za invalide, a prema nezvaničnim informacijama, i vlasnik vozila je invalid ali nije oznacio automobil invalidskom karticom

  • 4

Dizalica pauk službe danas je u Poreču pokušala da podigne nepropisno parkirani skupoceni leksus ruskih registarskih oznaka, ali je zbog prevelike mase automobila luksuzni terenac pao sa dizalice i pri tome oštećen, prenose hrvatski mediji.

Snimljen brutalno bahati vozač na crnogorskom primorju u svom SMRTONOSNOM PRETICANJU (VIDEO)

Leksus je bio nepropisno parkiran na mesto za invalide, a prema nezvaničnim informacijama, i vlasnik vozila je invalid ali nije označio automobil invalidskom karticom, prenosi Index.hr.

Porečki radio je na svojoj Fejsbuk stranici objavio snimak tog dogadaja, koji prikazuje svađu vozača pauka s Rusom čiji je auto pao sa dizalice.

Nervozni Rus je u nekoliko navrata fizički odgurnuo službenika pauk službe, ali ipak nije došlo do težeg incidenta.

Pauk je tri puta pokušao da digne skupoceni terenac, ali im se svaki put jako naginjao unazad i bilo je očigledno da ne mogu uspešno da ga podignu, navodi Index.

Na kraju se čuo glasan zvuk, a automobil se izokrenuo i pao na trotoar. Na svu sreću, na licu mesta je bio i jedan poznati porečki advokat koji je vrlo uspešno smirio situaciju, a ubrzo su se kod leksusa pojavila i četiri policijska službenika.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoran

    5. avgust 2017 | 22:58

    Je...e vam Rusi mamu kad tad

  • Chees

    6. avgust 2017 | 01:33

    Rusi voze tenkove.

  • Vota

    6. avgust 2017 | 07:49

    Desava se to i kod nas na samoj potvrdi o dizanju pise da oni ne odgovaraju za eventualna ostacenja prilikom dizanja,transporta i istovara.tako je pisalo kad su mene digli pre par god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA