≫ 

Balkan im kliče: Ivan nije mogao sa ortacima na put, ali su oni smislili način kako da bude uvek pored njih (FOTO)

Pravilo je bilo samo jedno - Ivan nikad ne sme biti sam u sobi

  • 2

Ivan, Alen, kao i braća Dino i Deni su najbolji prijatelji iz Zagreba koji su dugo planirali zajedničko putovanje - od Bugarske preko Turske, Grčke, Makedonije i Albanije do Crne Gore.

Dragoljub je najsrećniji Srbin, a celo Užice mu zavidi: Proputovao pola sveta zahvaljujući ludoj sreći koju ima. Ovo je njegova tajna

Međutim, Ivan je nekoliko meseci ranije dobio sina Roka te nije mogao da se pridruži prijateljima na putovanju. Ipak, oni su smislili način kako da Ivan u svakom trenutku bude s njima - odštampali su njegov lik.

Ovi urnebesni momci izradili su prijatelja od pleksiglasa (da može i u vodu) i vukli ga po svim mestima, gradovima i državama u kojima su bili.

Ivan je tako bio na kupanju na obali Crnog mora, "pio" je po raznim kafićima i klubovima, obišao brojne turističke znamenitosti Bugarske, Makedonije, Turske, Grčke i Albanije, družio se sa spasiocima, konobarima pa čak i policajcima, a verni prijatelji su se brinuli za njega i nakon malo težih alkoholnih noći, prenosi Index.

Pravilo je samo jedno - Ivan nikad ne sme biti sam u sobi.

Osim što su bili glavna atrakcija gde god su se pojavili, ovi momci su veoma brzo postali i hit na društvenim mrežama, pa sada mnogi prate avanture Ivana od pleksija na Fejsbuku Alena Zlatka Nezirija koji sve dogodovštine dokumentuje na svom Fejsbuk profilu.

-  Da, Ivan nije mogao s nama zbog rođenja malog Roka kojem sam ja kum. Ali, pridružiće nam se u Budvi gde idemo danas iz Tirane. Onda ćemo svi zajedno 13.8. krenuti u Zadar - ispričao nam je Alen.

Osim što sve zabavlja njegova pleksi verzija, nema sumnje da ovih dana ima jako puno onih koji su veoma ljubomorni na Ivana zbog prijatelja koji su mu zaista priredili "putovanje" za pamćenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA