≫ 

MOJA PAKLENA VERIDBA: Kleknuo je i izvadio prsten, a ja sam iste sekunde pobegla od njega zauvek!

Danas joj je život promenjen iz korena!

  • 4

Prosidba bi trebalo da predstavlja nešto posebno. nešto što će oba partnera pamtiti do kraja života. Jedan momak je sve uspeo da uprska sosptvenom nepromišljenošću i sebičlukom. Kloi Kuper (23) iz Velsa ispričala je za Dejli Mejl kako je njen sada bivši dečko, pet godina stariji od nje, na ružan način stavio do znanja da bi trebalo da smrša.

Bila je toliko teška da je uništila 3 trake za trčanje, a danas muškarci trče za njom (FOTO)

Momak je želeo je da je zaprosi, ali joj je namerno kupio prsten manjeg obima. Kada ga je pitala zašto je to učinio, s obzirom da zna veličinu koju ona nosi, rekao je da će moći da ga nosi čim bude smršala.

- Bio je svestan koja veličina prstena mi treba, pa sam ga pitala zašto mi je uzeo onaj koji mi je mali. Rekao je da ću moći da ga nosim kada budem smršala. Sada, kada se osvrnem na to, shvatam da sam zbog njega izgubila samopouzdanje – izjavila je Kloi za Dejli mejl.

Foto: Chloe Cooper

Kloi nije čekala ni sekund, i koliko god se teško osećala farsu koja je trajala godinama, okončala je zauvek. Raskinuli su, a ona je odlučila da zbog sebe sredi svoju kilažu.

Danas ima 27 kilograma manje i srećna je sa novim dečkom, čak se i verila, ovog puta uspeđno!

Foto: Facebook/Chloe Jade Cooper

Kako je ispričala, celog života se borila sa viškom kilograma i bila je u depresiji zbog toga. Njen bivši je to dobro znao, i nikako nije smeo da uradi ono što je uradio.

Priznala je kako je bivšeg upoznala sa samo 16 godina i veoma brzo se preselila kod njega. Često ju je emotivno zlostavljao. Takođe, terao ju je da jede kako nikome ne bi bila privlačna.

Foto: Chloe Cooper

Taj momenat bila je kap koja je prelila čašu, raskinula je sa njim i vratila se kod roditelja. Nekoliko godina kasnije upoznala je dečka koji voli da vežba, pa je i ona počela da trenira boks i da ide u teretanu. Tako je svoju liniju dovela do perfekcije.

Zahvaljujući zdravoj vezi, ali i novom načinu života, sada nosi odeću za četiri konfekcijska broja manju nego ranije. I naravno - izgleda bolje nego ikad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boki

    15. avgust 2017 | 09:42

    A sadasnji verenik je ne bi ni pogledao da je ostala debela. "Terao je da jede"? Pa da nije htela ko bi mogao da je natera.

  • Noćna ptica

    15. avgust 2017 | 12:07

    Umesto da si mu zahvalna do neba , noge da mu ljubiš, otvorio ti čovek oči

  • Srbija

    15. avgust 2017 | 12:45

    Treba da mu bude zahvalna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA