45 minuta surove borbe pitona zbog ženke: Zmijurine visile sa krova u smrtonosnom zagrljaju do konačne pobede (VIDEO)

Napisao je da tokom zime kada zmije borave u krovnom delu kuće da oni nemaju nakakvih problema sa pacovima ili miševima

  • 2

Australijski gradski odbornik je postao slavna osoba kada je objavio video dve zmije koje vise sa krova njegove kuće. Kit Vilijams iz Balina Šaira, u Novom Velsu, snimio je u četvrtak video pitona koji je potom postavio na Fejsbuk i Tviter.

Piton probio prozor, ušunjao se u u kuću i izmasakrirao porodičnu mačku: A onda je tek usledio pakao (VIDEO)

U početku je Vilijams mislio da su zmije od 3,5 metra koje su visile sa krova njegova kuće zapravo ljubavnici. Međutim, ispostavilo se da nije tako.

To su zapravo bila dva mužjaka koji su se borili da bi videli ko će da zaradi pravo na parenje sa ženskim pratiocem, prenosi RT.

- Dve zmije, mužjak i ženka, živele su na našem krovu tokom zime poslednje tri godine. Mislimo da je još jedan mužjak došao, pa da je zato došlo do borbe. Bilo je fascinantno gledati ovaj prizor koji je trajao 45 minuta - napisao je on.

Napisao je da tokom zime kada zmije borave u krovnom delu kuće da oni nemaju nikakvih problema sa pacovima ili miševima. Smata da su pitoni sjajni jer su "bezopasni i lepi za gledanje".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA