≫ 

Da li je Melanija ponovo pokazala Trampu balkanski inat? Marina je postavila pitanje o ovoj slici i dobila savršen odgovor (VIDEO)

Krajem avgusta desila se situacija koju su pojedinci prokomentarisali kao još jedan slučaj kada je lepa Melanija odstupila od standarnih pravila koje Tramp očekuje da se poštuju u njegovom okruženju

  • 5
Foto: Profimedia/UPI

Od kada je Donald Tramp postao predsednik SAD u medijima se dosta piše o tome kako mu njegova supruga Melanija na svakom koraku pruža otpor i tvrdoglavo odbija da postupi baš onako kako on želi. Lepa Slovenka je svoj balkanski mentalitet pokazala u više prilika, a poslednja u dugom nizu situacija prkosa se desila krajem avgusta kad je porodica Tramp provela vikend u Kamp Dejvidu.

MELANIJINO ČVRSTO NE, OPET: Slovenka ponovo odbila Trampa, ali ovog puta je zaista bila balkanska moša (FOTO) (VIDEO)

Tramp pokušao da kaže Melaniji gde da sedne, a ona je još jednom pokazala da je balkanska žena! (VIDEO)

Njen balkanski temperament je posebno dolazio do izražaja kada bi Tramp prilikom zajedničkog pojavljivanja pokušao da je uhvati za ruku. Ona bi to svaki put odbila da se drže za ruke, zbog čega se pričalo i o krizi u njihovom braku.

Takve situacije su zabeležene prilikom njihovih poseta Izraelu i Italiji tokom ove godine. U prvoj situaciji Melanija je maltene udarila ruku svog supruga dok su napuštali avion, dok je u drugom slučaju odglumila da želi da baš tom rukom popravi frizuru.

Od standarnih šablona je odstupila i tokom njegove predsedničke kampanje kada je Tramp pokušao da joj naredi gde bi trebala da sedne u publici, a ona je nakon toga zamalo izašla iz dvorane gde je bilo organizovano okupljanje.

Naravno da niko neće zaboraviti kada je Melanija jednom prilikom tokom predsedničke kampanje svog supruga pozdravila publiku sa tri podignuta prsta dok je išla ka bini. Mnogi su prokomentarisali da je u tom momentu izgledala kao da je Srpkinja.

Krajem avgusta desila se situacija koju su pojedinci prokomentarisali kao još jedan slučaj kada je lepa Melanija odstupila od standarnih pravila koje Tramp očekuje da se poštuju u njegovom okruženju.

Naime, Hedli Frimen je u "Gardijanu" odgovorila na pitanje čitateljke Marine da je prva dama svojim izborom haljine pružila otpor.

Tokom posete porodice Tramp Kapm Dejvidu 25. avgusta, Melanija je nosila predivnu pletenu Misoni haljinu koja joj nije bila pripijena uz telo, već je slobodno padala i lelujala oko njenih nogu.

Ovakav izbor odeće je mnoge iznenadio jer je prva dama obično obučena u odevne kombinacije koje su joj pripijena uz telo baš onako kako njen muž voli i očekuje od nje da se oblači.

Hedli Frimen je istakla da predsednik SAD najviše voli modu iz 1980-tih. Smatra da odeća na ženi mora da bude skupa jer to znači da pored sebe ima muškarca koji zarađuje dosta novca.

Foto: Profimedia/UPPA News

Ova haljina iako košta 1.660 evra ipak odstupa od njegovih shvatanja šta je to moderno. Stručnjak za ovakve teme je objasnila svojoj čitateljki da je najverovatnije da je poruka ove haljine mnogo dublja nego što deluje.

Zaključak koje sledi iz ove situacije je sledeći. Moguće je da je Melanija slučajno odabrala pogrešnu odevnu kombinaciju ili da je ipak htela da pokaže manji otpor svom mužu.

Podsećamo, da se nakon tog vikenda koji je provela sa porodicom u Kamp Dejvidu, sa mužem uputila u Teksas koji je bio teško pogođen uraganom Harvijem. Tada je Melanija pretrpela kritike zbog svog izbora obuće, jer je na put krenula u salonkama.

Foto: Tanjug/AP

Nakon što je se digla velika buka oko toga, odmah po dolaksu u Teksas prva dama se preobula u bele patike, koje su više odgovarale situaciji u kojoj se nalazila.

Foto: Promo

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jelka

    12. septembar 2017 | 17:39

    Lepa je sta god da obuce, a zna da izabere, ne mozete joj nista

  • Radašin

    12. septembar 2017 | 13:35

    Obuo sam bele čarape, jel može taj strućnjak da odgonetne koju poruku šaljem?

  • Srbija

    12. septembar 2017 | 11:57

    Bas su nepar...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA