Ovi policajci su toliko seksi, da žene zovu upomoć samo da bi gledale njihova mišićava tela! Kad ih budete videli, sve će vam biti jasno (FOTO)

Zovu policiju i traže da baš oni dođu kod njih kući da rešavaju "incidente"

  • 4

Stanica policije u Gejnsvilu na Floridi izdala je čudnu proklamaciju javnosti ove nedelje: "Molimo vas, ne zovite hitnu službu tražeći seksi policajce da vam dođu u kuću".

BAKI OD 102 GODINE STAVILI LISICE NA RUKE: Ako pomislite da ovi policajci nemaju srca, grdno se varate! (VIDEO)

Foto: Facebook/Gainesville Police Department

Upozorenje policije je samo reakcija na fotku okačenu na Fejsbuku koja je postala viralna proteklog vikenda. Na potpuno nevinoj fotografiji vide se tri policajca, koji su za sada poznati samo po prezimenima Nordman, Hamil i Rengering, koji poziraju za selfi pre početka smene.

Fotografija je ubrzo postala viralna, prikupivši 500.000 reakcija i 178.00 komentara, od kojih su mnogi bili na temu izgleda policajaca.

- Ne mogu da verujem koliko žena objektivizuje ove sirote, fine, mlade, jake, zgodne, hrabre, seksi, ukusne, koji pokreću ovulaciju, od kojih ide voda na usta... Ne mogu da se setim šta sam htela da kažem - napisala je Lusi Kej u komentaru koji je lajkovan više od 143.000 puta.

Ova stanica definitivno uživa u pažnji žena, pa su i oni prihvatili igru, odgovorivši Lusi:

-  U redu gospođo, ovo me je nasmejalo.

Iz stanice su objavili da su angažovali fotografa koji će uraditi pin-ap kalendar sa svojim policajcima, kao glavnim "glumcima".

Šala je na momente postala i ozbiljna kada su neke "gospođe" navele da planiraju da zovu policiju i traže da baš inkriminišući trio odgovori na poziv.

- Molimo vas ne zovite 911 i ne tražite ovu grupu da odgovori na vaš "incident" - objavila je stanica na Fesjbuku.

Fotografije ove stanice policije su pokrenule lavinu, pa su i drugi krenuli njihovim stopama. Stanica policije iz Sarasote:

Noksvil:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA