Upali su u napuštenu vilu italijanskog biznismena od 10 miliona dolara i otkrili ko ju je sve vreme uništavao (VIDEO)

Italijanski biznismen je obećao da će uložiti 10 miliona evra kako bi renovirao ovo imanje. Međutim, obećanje nije ispunjeno i on je napustio ovu neverovatnu građevinu

  • 1

Tim istraživača je odlučio da istraži napuštenu italijansku vilu koja vredi 10 miliona dolara. Sagrađena je 1877. godine, a onda su vlasnisi napustili kuću 1930. godine. Od tog trenutka do danas u njoj su smenjivali ljudi, menjala je vlasnike i ukućane, a mnoge tajne su ostale nerazrešene.

Ušli su u napuštenu vilu narko-bosa i naišli na najsablasnije scene koje nisu videli ni u filmovima (VIDEO)

Čak je bila i okupirana tokom Drugog svetskog rata, a zatim prodata jednom lekaru na kraju rata. Zatim, 2004. godine prodata je italijanskom biznismenu koji je obećao da će uložiti 10 miliona evra kako bi renovirao ovo imanje. Međutim, obećanje nije ispunjeno i on je napustio ovu neverovatnu građevinu.

Dok su istraživali prostorije naleteli su na tajni bar u kom je sve bilo prekriveno paučinom. U podrumu je bio veliki broj flaša sa vinom, pa su ovi momci pretpostavili da su ih vlasnici prodavali, pravili pa vršili dalju trgovinu iz ove kuće.

Takođe, videli su i kamin u kom je nekad gorela vatra i ostavila tragove na zidovima.

Nastavili su hodnicima i naleteli na pregradu napravljenu od rešetaka, što ih je malo zastrašilo jer nije svakidašnji prizor u nečijem domu.

O istoriji ove građevine svedoče i plafon, stubovi kao i čudne skulpture, sve je oslikano i deluje nestvarno. Nažalost, sve je uništeno, ali upkos tome, deluje kao da je scenografija nekog filma.

Ljudi su ulazili u ovu kuću i nemarno je rušili i bacali stvari. A pretpostavlja se da je među nameštajem bilo dosta skupih i vrednih stvari, kao i umetničkih slika.

U kupatilu se nalaze misteriozne tačke na zidovima koje deluju kao optička varka. Ali, od svega su ostali samo delovi je su kućom protutnjali vandali...

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sonja

    19. septembar 2017 | 19:54

    Sve dok oni sa parama a bez svesti i savesti, mogu kupovati sta god pozele...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA