Milionerka nestala pre 6 meseci, a sada su je pronašli kao beskućnicu: Napali su je i opljačkali, pa je izgubila pamćenje (FOTO)

Stvar je počela da se otpetljava kada su neki beskućnici rekli da su je videli kako spava na ulici

  • 2

Britansku milionerku, nestalu pre šest meseci, pronašli su kako spava u jednoj od šoping ulica u Milanu. Princezu Arijan Lak (51) navodno su prilikom pljačke teško povredili nakon čega je izgubila pamćenje.

Ova milionerka čisti ulice uprkos bogatstvu (VIDEO)

Njena porodica angažovala je privatnog istražitelja kako bi je pronašao. Verovali su da je otišla u Milano jer je tamo imala prijatelje. Još uvek nije jasno zašto u potragu nisu bile uključene britanska i italijanska policija, piše 24sata.hr.

Neimenovani istražitelj, inače bivši albanski policajac, raspitivao se o Arijani po Milanu i ljudima pokazivao njenu sliku. Stvar je počela da se otpetljava kada su neki beskućnici rekli da su je videli kako spava na ulici, a potom mu je i jedan frizer potvrdio da je jednom frizirao Arijan i da je bila "prljava".

Kad ju je istražitelj pronašao, pozvao je njenu sestru u Milano jer je Arijani trebala pomoć. Pokušala je da objasni šta joj se zapravo dogodilo.

- Možda sam šetala kada su me napali i opljačkali. Pala sam na tlo i jako udarila glavom. Volim Milano. Ljudi su mi nudili pomoć, davali mi hranu, ali odbijala sam. U kontejnerima sam pronalazila nešto za jelo, a znala sam da stojim i ispred hotela i restorana.

Istraga je utvrdila kako je Arijan, pre napada, odsedala u hotelu Residence Di Coro/Di Corso u Milanu. S obzirom da se hotel zatvarao, Arijan se preselila u drugi, obližnji hotel i od tada joj se izgubio svaki trag.

Milionerka je rođena u Iranu i tvrdi da je potomak kraljevske dinastije Kadžari. Živi u Velikoj Britaniji i ima britansko državljanstvo.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA