Iz Rusije sa ljubavlju: Rusa u kamionu kran popeo do prozora svoje bivše dok je saksofonista svirao njihovu omiljenu pesmu (VIDEO)

Odlučio je da ljubav podigne na neverovatne visine

  • 0

Da biste bili sigurni da će vam bivša devojka oprostiti i da će vam se vratiti ponekad morate da uradite nešto zaista originalno, baš kao što je i ovaj ruski mladić odlučio da svojoj devojci napravi takvo iznenađenje posle kojeg nije mogla da kaže "njet".

Najlepši par sa Balkana: Srbin i Hercegovka dominiraju na Instagramu, on barata luksuznim kolima, ona je model, a tek da im vidite klince (FOTO)

Iako je vreme, bilo kišovito on je ipak iznajmio čitav kran koji je njegov kamion podigao na nivo prozora njegove drage.

Nije prošlo mnogo i ona je naravno izašla na prozor sa sve osmehom koji nije ostavljao dilemu nego da je oduševljena i da tu ljubavi i dalje ima. Dok se sve to dešavalo, ispod njih se nalazio saksofonista koji je svirao njihovu omiljenu pemu.

Kamion je ukrašen balonima u obliku srca lebdeo u vazduhu, a ona je na kraju dobila i cveće. Kako je ova ludački romantična scena izgledala možete pogledati u videu:

Šta ste vi ludo uradili zbog ljubavi, ostavite nam u komentaru.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA