Profesorka Sara slala eksplicitne fotke učeniku, pa se ljubila sa njim dok joj je pipkao grudi: Udata je i ima decu, ali i "opravdanje" (FOTO)

Sara se navodno često žalila preko društvenih mreža da joj suprug provodi mnogo vremena na poslu

  • 5
Foto: Kerrville Police Department

Nekadašnja profesorka srednje škole u Teksasu optužena je da je imala "neprikladnu vezu" sa svojim učenikom. Prema podacima iz optužnice, profesorka je učeniku dozvoljavala da je "pipa po grudima dok su se ljubili iza restorana brze hrane", saopštila je policija.

KATASTROFA: Nastavnica fizičkog spopada učenike, ima seks sa svakim đakom koji joj se svidi, već su je jednom hapsili!

Sara Dispejn (38) je u četvrtak odvedena u pritvor u Kervilu po optužnici da je imala neprimeren odnos sa učenikom.

Nakon hapšenje ona je otpuštena iz srednje škole u kojoj je predavala, a navodno je policiji već priznala prirodu svog odnosa sa učenikom.

Određena je joj je kaucija od 29.750 evra, a nakon toga je i puštena na slobodu.

Foto: Facebook

Prema njenoj izjavi nakon hapšenja, ona je priznala da je sa učenikom komunicirala preko Snepčeta i da mu je slala svoje fotografije, prenosi Dejli Mejl.

Dispejn se sa učenikom sastala 10. septembra iza restorana brze hrane. Tamo su se ljubili, a učenik joj je dodirivao grudi preko odeće.

Veza se okončala 12. septembra kada je drugi učenik školskim službenicima pokazao eksplicitne fotografije profesorke na kojima ona nosi grudnjak.

Foto: Facebook

Profesorka je pokušala da se opravda tvrdeći da je fotografije slala bivšem učeniku koji više ne pohađa školu. Rekla je da je ostala sa njim u kontaktu nakon što je diplomirao.

Sara se navodno često žalila preko društvenih mreža da joj suprug provodi mnogo vremena na poslu. Ovaj slučaj je isplivao na površinu kao deo šire istrage koja se odnosila na pojedine zaposlene u školi.

Prema podacima sa društvenih mreža, profesorka sa svojim suprugom ima dve ćerke. Ako je proglase krivom mogla bi da dobije i do 20 godina zatvora.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zlatka

    29. septembar 2017 | 00:12

    Razumem je...Ja sto sam starija-sve vise volim mladje...(20 god.mladje od mene)😉😄

  • Matrix

    29. septembar 2017 | 22:04

    Ja obožavam starije gospođe, ali da imaju obline to se podrazumeva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA