≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

TAJNI SNIMAK IZ EROTSKOG KLUBA ZA ELITU: Prave orgije, imaju seks pred svima, akcije su pod maskama (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svaki mesec se organizuju i svečane večere, svaka dva meseca se organizraju kursevi fetiša i erotske umetnosti, a na proleće i leto i zabave uz bazen. Naravno, sva okupljanja prožeta su seksom

  • 26

Provokativna serija "Goli SNCTM" otkriva sve o ekskluzivnom erotskom klubu za slavne koji redovno organizuje orgije, prenosi Dejli Mejl.

Uđite na tajnu seks žurku bogatih i moćnih: Ovde se plaća 1.700 evra za noć, pod maskama se dešavaju najveće perverzije (VIDEO)

SNCTM, (skraćeno od sanctum, svet) ekskluzivni je seks-klub za elitu Beverli Hilsa. Članstvo košta između 10.000 i 64.000 evra , a kako navode na svojim stranicama, od kandidata traže i “estetsku privlačnost, profesionalni status ali i šta konkretno član može da ponudi kako bi unapredio društvo”.

Printskrin: vimeo/Damon LawnerP

Zauzvrat, članovi mogu da učestvuju na erotskim “balovima” pod maskama. Svaki mesec se organizuju i svečane večere, svaka dva meseca se organizraju kursevi fetiša i erotske umetnosti, a na proleće i leto i zabave uz bazen. Naravno, sva okupljanja prožeta su seksom, a cilj je “uzvišena sloboda i senzualna utopija”.

Printskrin: vimeo/Damon LawnerP

Svaku ulaznicu za erotska okupljanja muškarci plaćaju 1.560 evra, a ako dođu sa partnerkom 1.270. Žene ne plaćaju ulaz, ali moraju poslati prijavnicu sa fotografijama na kojima su potpuno gole.

Klub ističe kako im je najvažnija privatnost njihovih članova, pa su mobilni telefoni zabranjeni, a na okupljanjima svi nose maske. Muškarci obavezno (barem na početku večeri) nose smokinge, a žene ili večernje haljine ili negližee.

Printskrin: vimeo/Damon LawnerP

Klub je pre četiri godine osnovao David Lavner, a svojevremeno se hvalio kako njihova okupljanja posećuje i Gvinet Paltrou sa svojim partnerom, Bradom Falčukom, producentom serije "Glee".

Printskrin: vimeo/Damon LawnerP

- Neki članovi žele da nauče kako da pruže veće zadovoljstvo, dok drugi naš klub vide kao mesto na kojem mogu da istraže svoje primarne porive - ističe vlasnik, prenosi Daily Mail.

David kaže kako on i osoblje kluba ne učestvuju u samim seksualnim činovima tokom okupljanja. Doduše, prema Njujork Postu, vole da gledaju...

Printskrin: vimeo/Damon LawnerP

Nova serija opisuje koliko se ovaj 45-godišnji razvedeni otac dvoje dece “muči” dok pokušava da uskladi normalan život sa nenormalnom karijerom, ali i otkriva "unutrašnji" krug društva koji u mnogočemu liči na sektu iz filma "Širom zatvorenih očiju", prenosi magazin.hr.

Najviši članovi kluba, među kojima je 11 muškaraca i samo jedna žena, polažu krvni zavet, a zauzvrat dobijaju privatnog seksualnog savetnika, seks-sobu samo za sebe i srebrnu ogrlicu kao statusni simbol.

Printskrin: vimeo/Damon LawnerP

Više fotografija pogledajte OVDE.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Перагеније

    30. septembar 2017 | 15:24

    Тога је било од како је света и века. Само су боје другачије... а и понеке справице...

  • Uroš d'dorf

    30. septembar 2017 | 18:22

    Ha ha !!jednostavno BIZNIS!kakvi krajevi sveta,i sodome!!!e sada što u SRBIJI SVETOJ ZEMLJIvlada RAJ ZEMALJSKI I POSTENJE to je već da zaplačeś!!

  • Akhenaton

    30. septembar 2017 | 12:28

    Verovatno je u pitanju satanizam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA