≫ 

Šetala je psa plažom, a on je nešto nanjušio: Prišla je bliže i shvatila da se njena Moli igra s ljudskim penisom i testisima

More je na tu plažu znalo da izbaci i bombe iz Drugog svetskog rata, ali ovakav "ulov" još nisu videli

  • 4

Džuli Edvards iz Brina u engleskom Somersetu šetala je plažom svog psa Moli kad je ona nešto nanjušila. Ona je tako otkrila penis i testise koji nisu izgledali previše oštećeno. Pošto je shvatila šta je Moli nanjušila, odmah je kontaktirala radnike obezbeđenja plaže i prijavila neobičan pronalazak policiji.

BIZARNO: Starica dolazi na sahrane kod nepoznatih ljudi, a zbog onoga što radi, svi su počeli da je mrze

- Videla sam da je nešto nanjušila i da je malo falilo da počne da se igra s tim. Obično se radi o nekim crvima ili pticama, ali sam je zaustavila i shvatila da nisu životinje u pitanju. Odsečene genitalije izgledale su mi definitivno ljudski. Mislim da se radilo o celom penisu i testisima - rekla je Džuli za Somerset Live.

Policija je tek u procesu identifikovanja pronađenog "predmeta", piše Daily Mail.

More je na tu plažu znalo da izbaci i bombe iz Drugog svetskog rata, ali ovakav "ulov" još nisu videli. Jedan stanovnik je rekao da su vesti o odsečenom penisu uznemirujuće, dok je drugi dodao da je šokiran.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA