Nemica koju bolje poznajemo golu nego obučenu, provozala kabriolet usred bela dana: Erotski sajam u punom sjaju na ulicama Berlina (FOTO) (VIDEO)

A kako drugačije s njom?

  • 5

Nemačka manekenka i starleta, Mikaela Šafer, dobro je poznata po svojim nagim istupima u javnosti, pa nas više šokira kada se na ulici pojavi obučena, nego kada je vidimo golu. Međutim, ovog puta napravila je jedan iskorak više i ipak uspela da iznenadi.

Dala je ljudima da joj 30 sekundi diraju vaginu, ali su morali da je gledaju u oči. A sada je skroz gola prošetala Rijekom! (FOTO) (VIDEO)

Najavljujući erotski sajam "Venus", koji se održava u Berlinu od 12. do 15. oktobra, Mikaela se potpuno gola, usred bela dana, provozala u kabrioletu. A i kako bi drugačije?

Printskrin: Youtube/Limousine030

Vozači u Berlinu te prizore verovatno nikad neće zaboraviti, kao ni neke njene prethodne ispade.

U nekom trenutku se nonšalantno zaustavila i da naruči hranu. Na suvozačevom mestu, takođe gola, sedela je još jedna starleta, Roksi Miler, a iza njih snimatelj, koji je sve zabeležio kamerom.

Mikaela je široj javnosti poznata od 2012. godine, kada je fudbalerima Nemačke poslala jasnu poruku skinuvši se gola uoči Evropskog prvenstva.

Ona je, nakon toga, prošetala i ulicama nemaške prestonice bez ijedne "krpice" na sebi, na ogromno zadovoljstvo muške populacije.

Mikaela naravno ne propušta seksi dominaciju na Instagramu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 14/6

    8. oktobar 2017 | 16:00

    ОВАКВОГ АУТОМЕХАНИЧАРА ВАЉА ИМАТИ.

  • Miloš . S

    8. oktobar 2017 | 19:25

    Devojka jako pametna lakše joj je spakovati kofer kada pođe na put 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

  • MAUZER

    8. oktobar 2017 | 22:25

    TREBA IM JEDAN DOBAR PRAVOSLAVNI ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA