Upozorenje za seks turiste na ostrvu bluda: Svima vama koji idete da se bahanališete i imate seks sa prostitutkama, ne piše se dobro! (VIDEO)

Ovaj seks odmor košta 1.200 evra i "prijateljski je nastrojen drogi", a uz njega dobijate "besplatno piće" sa uključenim svim obrocima

  • 14

Besni zvaničnici obećali su da će zaustaviti orgiju sa narkoticima, koja nudi neograničen polni odnos sa prostitutkama na "ostrvu seksa" u Kolumbiji.

Ko bi na putovanje iz najluđih fantazija, na OSTRVO BLUDA? Besplatni alkohol i droga, neograničeni seks sa 60 prostitutki, a ovo je cena (VIDEO)

Turisti koji su krenuli u odmaralište se suočavaju sa deportacijom, a organizatori ovog "sramotnog" događaja mogli bi da budu uhapšeni nakon što se promotivni video pojavio na internetu, obećavajući besplatno piće sa grupom prostitutki.

Reklama putničke agencije "Good Girls Company" prikazuje mladog momka kako uživa u luksuznoj vili okružen oskudno odevenim devojkama, dok na ekranu televizora piše "uključen neograničen seks".

"Turistički vodič" obećao je gostima četiri dana blaženstva, od 14. do 27. novembra, sa dve prostitutke za svakog muškarca koji bude boravio na privatnom ostrvu na severnoj obali Kolumbije.

Ovaj seks odmor košta 1.200 evra i "prijateljski je nastrojen drogi", a uz njega dobijate "besplatno piće" sa uključenim svim obrocima, navodi se u promotivnom snimku.

Pritnskrin: Youtube/Mike Becker

Zapanjeni gradonačelnik mesta, Serhio Londono, rekao je da zvaničnici ovako nešto neće dozvoliti.

- Neprihvatljivo je da oni žele da nas prodaju kao seksualnu destinaciju. To nije turizam koji zastupamo - napisao je Londono na Tviteru.

I državni sekretar za unutrašnje poslove, Fernando Ninjo izjavio je da bi za "seksualni turizam" trebalo dobiti zvanično odobrenje, do kojeg ne bi došlo.

Pritnskrin: Youtube/Mike Becker

Organi reda identifikovaće ljude koji dolaze na ovo kolumbijsko ostrvo kako bi učestvovali u bahanalijama.

"Good Girls Company" kaže da će njihovi klijenti, gotovo sigurno sve sami muškarci, tokom odmora na kolumbijskom ostrvu živeti život "o kom su uvek sanjali" i da će uz diskreciju moći ispuniti sve svoje najluđe maštarije.

- Šezdeset prostitutki brinuće se o potrebama 30 klijenata. Dve devojke će biti na raspolaganju klijentima 24 sata na dan. Cena putovanja uključuje doručak, ručak i večeru - saopštili su iz kompanije.

Pritnskrin: Youtube/Mike Becker

Pogledajte promotivni video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Miloje Bubanja

    12. oktobar 2017 | 20:35

    nije skupo,ali je meni srbija dobra,tj nikad nisam otisao na more,dok smo ga imali, nikad nisam otisao ni na zimovanje, tu sam,gde sam, ono da obidjem familiju,idem redovno,i to mi dodje kao letovanje ili zimovanje,naravno,sve kratko traje vremenski,ali opet,ja sam zadovoljan sa srbijom,cak ni ne izlazim,a imam 25 godina, i nemam nikakvih problema,sa nicim, odem do centra preko dana, noc me nije videla godinama,mada nema veze,ozenio sam se,hvala bogu u banatu sam nasao cistokrvnu srpkinju,srecan sam,dobio sam sina,planiramo 3 dece,ako bude 4 nema veze,zadovoljni smo,ima jos par takvih brakova ili veza,ali ima i onih kojima je vazno da idu,i nije bitno gde,vazno je da su u pokretu,a sto se ovog tice, ne pada mi na pamet da idem

  • Mare

    12. oktobar 2017 | 20:49

    Novinari nisu lepo preveli, kao i obicno, ali ja sam se raspitao hahaha u pitanju je od 800 do 1500 dolara po nocenju u zavisnosti sa koliko riba u isto vreme hocete da budete... :D

  • Milojko

    12. oktobar 2017 | 20:13

    Uopste nije skupo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA