≫ 

ONA JE KURCOVA DEVOJKA: Ima 30 godina, a sa njim je od 17. godine. Nije je bilo u medijima, a sada postaje prva dama Austrije (FOTO)

Austijski mediji pišu za nju da je diskretna i da je uvek uz svog partnera kada su u pitanju važni politički događaji

  • 44

Lider austrijske Narodne partije, šef diplomatije u odlazećoj vladi, Sebastijan Kurc (31), proglasio je sinoć pobedu na nacionalnim izborima, zahvaljujući kojoj će postati najmlađi premijer u Evropi. Kurc je pobedu proglasio nakon što su preliminarni rezultati, urađeni na osnovu prebrojanih 90 odsto glasova, pokazali da njegova stranka ima prednost u odnosu na druge stranke. Međutim, ono o čemu su sinoć svi pričali, osim njegove pobede, jeste i njegova devojka Suzan Thier (30), koja se pojavila na konferenciji njegove partije.

Zovu ga Car i Mesija, a danas može da postane najmlađi evropski vođa: Sve o Sebastijanu Kurcu, vunderkindu iz Beča (FOTO) (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug

Ovo nije prvi put da se Sebastijan Kurc pojavio u javnosti sa svojom devojkom, ali oni ne žele da privlače veliku pažnju. Većina fotografija na kojima su zajedno uslikani su zabeležene na zabavama i koncertima.

Austijski mediji pišu za nju da je diskretna i da je uvek uz svog partnera kada su u pitanju važni politički događaji, prenosi merkur.de.

Foto: AP/Tanjug

Suzan je radila na mestu komesara u Ministarstvu finansija. Živela je u stanu u okrugu 12 Meidling u Beču, gde je Sebastijan Kurc odrastao.

Foto: AP/Tanjug

Ona je veoma samouverena žena. Par je zajedno već 13 godina, što znači da su počeli da se zabavljaju kada je Sebastijan imao 18 godina, pa se može reći da je u pitanju tinejdžerska ljubav.

Uprkos konzervativnim stavovima, ovaj par još nije u braku.

Foto: AP/Tanjug

Sebastijan Kurc želi da drži svoju devojku podalje od medija

Mladi lider ne voli da govori o svom privatnom životu. Ističe da ni njegovi roditelji ni devojka ne vole pažnju medija, a da on želi da se o njemu govori samo kroz njegov posao.

Foto: AP/Tanjug

Kada ga je novinar pitao da li kao lider Narodne partije planira da se oženi, on je istakao da će kada se bude oženio to biti organizovano u krugu porodice i da neće biti propraćeno medijski.

Prilikom gostovanja u jednoj radijskoj emisiji, Sebastijan Kurc je na pitanje novirnarke da li bi voleo da ima decu, istakao da bi voleo, ali da će o tome pričati kod kuće, a ne za emisiju.

Foto: AP/Tanjug

Ipak, otkrio je da voli da sa svojom devojkom provodi leto u Južnom Tirolu ili na jezeru Garda.

Izjavio je da je još mlad da bi zasnovao porodicu, ali da će i to doći na red u jednom trenutku.

Foto: AP/Tanjug

Mediji prenose da je par veoma zaljubljen i da je Suzan njegov najverniji savetnik, pored njegovih roditelja.

Pretpostavlja se da će se Sebastijan Kurc sa devojkom preseliti u kancelarsku rezidenciju u Beču i da bi Suzan kao prva dama Austrija uskoro trebala da bude češće prisutna u medijima.

Suzan je dobra prijateljica sa Filipom Strače, ženom lidera desnice u Austriji. I dalje nije poznato da li će njihovo prijateljstvo uticati na pregovore o koaliciji.

Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Herc

    16. oktobar 2017 | 20:16

    U pocetku se samo druzila sa Kurcom, a sada se ne odvaja od njega. Kaze da bi joj zivot bez Kurca bio nezamisliv.

  • Dr.mr

    16. oktobar 2017 | 18:46

    Vidi se da je srećna pored Kurca. .

  • Beli

    16. oktobar 2017 | 17:01

    Od sedamnaeste godine verna g.Kurcu? Svaka joj čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA