Čekala sam red za seks, šmrkali smo kokain, uživali u luksuzu: Bila sam jedna od devojaka bogatog šeika i trgovca oružjem (FOTO) (VIDEO)

Živela je u njegovim odajama u Saudijskoj Arabiji i čekala da dođe na red za seksualni odnos sa bogatašem

  • 33

Džil Dod (57) danas je uspešna poslovna žena i majka troje dece, a tokom 80-ih bila je jedna od mnogih devojaka u haremu saudijskog šeika i trgovca oružjem, Adnanana Kašogija.

Ona je najveća ljubav bivšeg katarskog emira: Prelepa žena ima 7 doktorata i 7 dece, važnu ulogu u politici i nestvaran stil (FOTO)

Ona je svoje iskustvo iznela je u emisiji "60 Minutes", na australijskoj televiziji Kanal 9. Šeika je upoznala osamdesetih na jednoj zabavi u Parizu kada je imala 21 godinu, gde je radila kao model. On joj je prišao i zamolio je za ples, a ona nije znala s kim zapravo pleše već je to saznala tek kasnije. Nakon plesa seli su, a on joj je na ruci napisao "volim te" i to vlastitom krvlju.

Saznala je da je oženjen i već ima petoro dece, ali ima pravo na 11 žena "za zadovoljstvo". Ubrzo je Džil postala jedna od njih. Živela je u njegovim odajama u Saudijskoj Arabiji i čekala da dođe na red za seksualni odnos sa bogatašem.

Uživali su u zajedničkim večerama, a vodio ju je i na najluksuznije zabave.

 
Laughter, friendship, and nature 🌈💞 #thebesthingsinlifearefree JillDodd.com #thecurrencyofloveA post shared by Jill Dodd (@jill_dodd) on

- Zaključali bismo se u sobu i danima vodili ljubav. Jeli bismo, kuvar nam je donosio hranu, uzimali bismo kokain i spavali kada smo god želeli – prenosi njenu priču Independent.

Dve godine provela je sa milijarderom nakon čega joj je on platio školarinu na jednom od najpoznatijih američkih fakulteta za dizajn. To joj je kasnije pomoglo pri pokretanju vlastitog modnog brenda "Roxy" koji je osnovala 1989.

Nakon nekog vremena, Džil je ipak odlučila da napusti harem i svoj je život potpuno promenila. Udala se i rodila troje dece, a o životu u Saudijskoj Arabiji napisala je i knjigu "Cena ljubavi: Hrabro putovanje za pronalaženje ljubavi" koju je objavila početkom jula ove godine.

 
What? #thecurrencyoflove #wilhelminamodels #parisplanning #roxyfounderA post shared by Jill Dodd (@jill_dodd) on

- Nikad se nisam smatrala kurvom, a i dalje to ne mislim o sebi – kaže ona.

Njen ljubavnik, kontroverzni Adnan Kašogi, preminuo je nekoliko dana nakon objavljivanja njene knjige. Početkom osamdesetih, njegovo bogatstvo procenjivalo se na 4 milijarde dolara. 1988. uhapšen je u Švajcarskoj, zbog prikrivanja sredstava, a u zatvoru je proveo tri meseca.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • dule

    24. oktobar 2017 | 15:29

    eno ga pun dubai nasih postenih devojaka

  • KARUDIJAN.

    24. oktobar 2017 | 13:27

    Pa trena da se ubijes zbog toga a ne da se hvalis,sad ves da nabijes komplekse danasnjim nazovi IN devojkama

  • palica

    24. oktobar 2017 | 15:22

    preko one stvari do uspeha, eto devojke ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA