≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Mali hrabri tigar je preživeo pravu "džunglu", ali ne onu na koju smo svi prvo pomislili (FOTO)

Nadamo se da je tigrić samo jedan od mnogih koji je spasen, koji će nastaviti da raste i postane velika "zverka"

  • 1

Dobro jutro! Ovaj tigrić je pronađen na američko-meksičkoj granici, a na fotografijama su prikazani agenti koji su ga izvukli iz skrivenih mesta za krijumčarenje.

ZA DOBRO JUTRO: Majmunče pauk Olivija je preživela pad sa drveta. Stara je samo 25 dana i 25 puta je jača od svega što joj se desilo (VIDEO)

Mali tigar je delovao preplašeno u neverovatnoj situaciji u kojoj se našao zbog ljudi koji su trgovinom papagaja, guštera i ovakvih većih zveri, pokušali da zarade.

Vlasti tvrde da su na ovaj način pronašli na desetine životinja i podigli optužnice protiv 15 ljudi, kao deo najveće trgovine divljih životinja u Južnoj Kaliforniji.

Ovu operaciju su nazvali "Knjiga o džungli".

U ovakvim krivičnim delima - najveće žrtve su životinje, završavaju na užasnim mestima, a mnoge i ne prežive u takvim uslovima tokom transporta.

Nadamo se da je tigrić samo jedan od mnogih koji je spasen, koji će nastaviti da raste i postane velika "zverka".

Foto: Tanjug/ AP

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA