≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Najmanji majmun na svetu je dobio svoju bundevu za Noć veštica, a uopšte nije bilo potrebe da se maskira (FOTO)

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

  • 3

Dobro jutro! U zoološkom vrtu u Beču životinje su dobile svoje bundeve i na taj način obeležile popularni praznik na Zapadu - Noć veštica.

ZA DOBRO JUTRO: Merkati su se okomili na bundevu, ali samo jedan na slici je najveći i najgladniji lopov. Pogodite ko! (FOTO)

Iako je običaj da se tog dana svi maskiraju, nekima to uopšte nije neophodno jer je njihov prirodan izgled već dovoljno originalan i jedinstven. Na slikama je prikazana vrsta majmuna, pigmejskog marmoseta.

Poznat je kao najmanji majmun na svetu, težak samo 100 grama, a nalazi se i među najmanjim primatima na planeti.

Foto: Tanjug/AP

Živi u Južnoj Americi, u šumama Amazona, i bori se gubitkom i smanjenjem njegovog prirodnog staništa, kao i krijumčarenja ljubimaca.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • M.K.

    1. novembar 2017 | 08:01

    kakva noc veštica to je gluposti za mene ne razumem što se svaki trend iz amerike mora da prati jedino supu od bundeva volim da skuvam 🍲 mhhhh 😊

  • Јела

    1. novembar 2017 | 08:50

    Зашто смо толико искомплексирани да нам је туђе увек боље од својег. Понижавамо себе и дајемо лош пример нашој деци. На жалост и њих терају да прослављају по вртићима и школама. Ко је католик нека слави али православци немојте продавати душу ђаволу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA