≫ 

Kultni "Krstić i sin" u Lego kockama! Kondukter, Miško, bolesnik, pevač, mlada, mladoženja, brka i lovac stižu u novom ruhu (FOTO)

U kompletu se osim autobusa nalazi osam figura - likova iz filma kondukter, Miško, bolesnik, pevač, mlada, mladoženja, brka i lovac

  • 1

"Ko to tamo peva" jedan je od najkultnijih filmova domaće kinematografije. Citati iz njega se izgovaraju svakodnevno, a scene i nakon 37 godina od snimanja burno diskutuju i prepričavaju. Brojnim fanovima ovog filmskog ostvarenja predstoji još jedno iznenađenje i to u vidu LEGO kocki.

Ovo je prvi LEGO Srbin: Konačno se otvara i prodavnica u Beogradu

LEGO je predstavio idejne kocke koje trebate da složite da biste dobili autobus i likove iz filma "Ko to tamo peva". U kompletu bi se nalazilo osam figura - likova iz filma kondukter, Miško, bolesnik, pevač, mlada, mladoženja, brka i lovac.

Foto: ideas.lego.com

Set bi sadržao i most, autobus, kofer, drveni sto, jastuke, flašu, nekoliko pisama, rezervnu gumu i vreću. Idealan je za igru u ulogama.

A osim dece sigurno ni odraslima ne bi teško palo slaganje ovih super kockica.

Za sada je samo ideja, ali je na zvaničnoj Lego strani, pa ukoliko želite da se kultna scena nađe u Lego radnjama širom sveta, kliknite na OVAJ LINK i glasajte.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA