≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Ova mačka je toliko iznervirana pevanjem svog vlasnika, da je odlučila da preduzme radikalne mere (VIDEO)

Naši ljubimci nas istinski vole, ali postoje neke stvari koje ih mogu jako iznervirati

  • 1

Dobro jutro! Nakon prijatnih jesenjih dana, baš je zahladnelo i koliko god se trudite da ustanete, vama se to uopšte ne radi. E, pa, dok se ne odlučite na taj korak, imate vremena da pogledate ovaj video koji će vas sigurno nasmejati.

Naši ljubimci nas istinski vole, ali postoje neke stvari koje ih mogu jako iznervirati. Mačke su životinje koje će na vrlo čudne načine pokazati da im je stalo do nas. Često ih optužuju da su bezosećajne i proračunate, ali istinski ljubitelji ovih životinja znaju da to nije istina.

Ali mace je mnogo lakše iznervirati nego pse. Psi će većinu stvari prihvatiti kao igru, pa čak i uz pesmu vlasnika oni zavijaju, ali to kod mačke ipak nije slučaj, posebno ne kod ove mace.

Ona je potpuno zgrožena pevanjem svog vlasnika i jasno mu daje do znanja da prestane. On je ipak odlučio da svoju pesmu izvede do kraja, a onda se suočio s napadom koji sigurno nije očekivao.

Pogledajte video:

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Tanče

    3. decembar 2017 | 12:43

    Maca je potpuno u pravu. I meni se baš ne sviđa njegova pesma.(^_-):-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA