≫ 

ZA DOBRO JUTRO: I Deda Mraz voli ponekad da bude dete, a kada se na stotine njih skupi na snegu, počinje žurka (FOTO)

Cilj je bio da se prikupi novac koji će se donirati u dobrotvorne svrhe

  • 1

Dobro jutroSvake godine deca se iznova raduju Deda Mrazu i poklonima, a ove nedelje su imala priliku da vide grupu Deda Mrazova kako uživaju u zimskim sportovima.

ZA DOBRO JUTRO: Kuca se igrala na snegu, pa je završila u blatnjavom potoku. I niko nije mogao da spreči ovakvu žurku (VIDEO)

Naime, u zapadnom Mejnu u SAD je organizovan godišnji "Santa Sanday event" i to u skijaškom centru Sunday River.

Foto: Tanjug/AP

Na ovoj manifestaciji je učestvovalo 250 ljudi koji su bili obučeni u kostime Deda Mraza. Cilj je bio da se prikupi novac koji će se donirati u dobrotvorne svrhe.

Foto: Tanjug/AP

Jelena Valš (50) iz Bostona, radi kao finansijska analitičarka, a nekada se profesionalno bavila skijanjem u Rusiji. Kaže da je ovaj događaj vrhunac njenog godišnjeg odmora, prenosi boston.com.

Foto: Tanjug/AP

- U Rusiji nekada nismo slavili praznike, pa je ovo savršeni način da se to obeleži kao i početak skijaške sezone. To vam je prilika da se oblačite i ponašate kao dete - rekla je ona.

Svako ko učestvuje mora da donira najmanje 15 dolara.

Foto: Tanjug/AP

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA