Svi su je napali da je uradila 50 plastičnih operacija i postala MRTVAK, a sada im je brutalno servirala pravu istinu (FOTO) (VIDEO)

Nakon što su brojni svetski mediji pisali o njoj, sada je odlučila da se i sama oglasi i kaže svoju stranu priče

  • 9

Čitav svet je već dobro upoznao Saru Tabar (19), tinejdžerku iz Irana, koja je uradila oko 50 plastičnih operacija kako bi ličila na glumicu Anđelinu Džoli, prenosi unilad.co.uk.

Sara je želela da liči na Anđelinu Džoli, a postala je LEŠ od 40 kilograma: Ovako je izgledala pre 50 plastičnih operacija (FOTO)

Ljudi su je kritikovali zbog izgleda, govoreći da izgleda kao zombi. Neki su čak istakli da ona koristi šminku i tehnologiju kako bi doprinela svom ekstremnom izgledu.

Neki mediji su pisali da je Sara držala i ektremnu dijetu, kako bi smršala. Prema njihovim tvrdnjama, ova devojka je spala na 40 kg.

Ona je nedavno objavila i fotografije na kojima se vidi kako je izgledala pre operacija, a mnogi su se složili da joj više pristaje prirodni izgled.

Foto: Instagram/@SAHARTABAR_OFFICIAL

Nakon što su brojni svetski mediji pisali o njoj, sada je odlučila da se i sama oglasi i kaže svoju stranu priče.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • BASA

    5. decembar 2017 | 12:12

    Uplasi me !

  • TATTOO

    5. decembar 2017 | 14:51

    A I zakon je kriv što ljudima dozvoljava mnogo toga da čine od sebe umesto da ih kazne sa po 6 godina zatvora oni im daju sve na izvolte

  • Milojko

    5. decembar 2017 | 14:51

    Kukuuuuu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA