≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Kuce su bile zarobljene u bari katrana i plakale od očaja, a onda su došli oni i doveli njihovu mamu (VIDEO)

Štenci su bili u potpunosti zalepljeni za tlo, pa su spasioci pokušali da ih pažljivo izvuku iz katrana

  • 8

Dobro jutro! Ova tri psa su se zaglavila u katranu i nisu mogla da se pomaknu. Oni su počeli da dozivaju pomoć, sve dok ih neko nije čuo.

ZA DOBRO JUTRO: Beba spava i ništa ne može da je probudi, čak ni gomila još manjih nevaljalih beba (VIDEO)

Štenci su bili u potpunosti zalepljeni za tlo, pa su spasioci pokušali da ih pažljivo izvuku iz katrana. Kako to nije bilo moguće, smislili su neki drugi način da pomognu kucama u nevolji.

Ogulili su komade zemlje sa katranom i pomerili kuce koje su bile zaglavljene.

Posle nekog vremena prva kuca je oslobođena, ali je u potpunosti bila prekrivena katranom. Treće štene je imalo katran i po ustima što je otežavalo njegovo spasavanje.

Kuca je sve vreme plakala, ali su na kraju uspeli da je odvoje od zemlje. Međutim, spasioci su i dalje imali pune ruke posla, jer su štenci bili u potpunosti prekriveni katranom i niko nije bio siguran da li će preživeti. Spasioci su kucama dali vodu i počeli su da skidaju katran sa njih.

Bilo je potrebno dva sata da katran smekša, još tri dana masaže i dosta kupanja kako bi se psi očistili.

Sada izgledaju kao sasvim nove kuce i svakim danom sve više jačaju. Spasioci su pronašli čak i njihovu majku, pa sada svi čine jednu veliku srećnu porodicu.

Pogledajte video:

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA