Koja devojčica je lepša? Anastasija može da obori sa prestola svoju "suparnicu", a svi krive iste ljude za sumanutu borbu (FOTO) (VIDEO)

Anastasija ima oko 500.000 pratilaca na Instagramu, koji vodi njena majka Ana

  • 15

Šestogodišnja devojčica iz Rusije Anastasija Knjazeva proglašena je za najlepšu na svetu, a sada ide stopama francuskog modela Tajlin Blondu (16) koja je nekada i sama nosila tu titulu, prenosi Dejli Mejl. Mnogi ne mogu da se suzdrže, a da ne uporede ove dve devojčice, a već sada se čini da će mala Ruskinja postati popularnija od lepe Francuskinje.

Pre godinu dana je proglašena za najlepšu devojčicu na svetu, a evo kako Anastasija sada izgleda: Njene nove fotke su još bolje! (FOTO)

Ona već ima armiju fanova na internetu. Mnogi kažu da izgleda poput lutke, a da su joj plave oči najveći adut.

Ova devojčica je uspešan dečiji model, glumila je u brojnim reklamama, uključujući i onu za ruski brend Čabi Kids.

Anastasija ima oko 500.000 pratilaca na Instagramu, koji vodi njena majka Ana.

Svaka fotografija ima gomilu komentara, a čini se ova devojčica ima najviše fanova u Brazilu i Indoneziji.

Prva njena fotografija se pojavila na internetu 2015. godine, kada je imala samo četiri godine.

Nosila je revije poznatih ruskih brendova, uključujući i Amoreco i Kisabiano. Takođe je proglašena za zaštitno lice male mis Aoki u oktobru prošle godine.

Svi su sigurni da će mala Anastasija jednog dana preuzeti vodeće mesto na modnoj pisti od ruskog modela Irine Šajk, koja je stekla slavu 2007. godine.

Ipak, ima i onih koji kritikuju Aninu majku zbog toga što ćerku gura u modne vode i što joj dopušta da nosi šminku.

Pre Anastasije, još jedan dečiji model iz Rusije je izazvao pravu kontroverzu. Kristina Pimenova je postala najlepša na svetu kada je imala samo devet godina.

Kristina (11)  je potom potpisala unosan ugovor u SAD sa LA Models i sada gradi uspešnu karijeru.

I njena majka je bila kritikovana zbog toga što objavljuje ćerkine provokativne fotografije na društvenim mrežama. Iako je veoma mlada, Kristina već ima zavidnu karijeru.

Pored Kristine, moramo da se osvrnemo i na drugu najlepšu devojčicu na svetu, Tajlin Blondu, koja je sa šest godina ponela ovu titulu. a čiju slavu sada preti da pomuti mala Ruskinja Anastasija.

Reprint: VOGUE enfants

Njeni poznati roditelji, fudbaler Patrik Blondu i glumica Veronika Loubi, uveli su je u svet modelinga kada je imala samo četiri godine.

 
Објава коју дели Thylane (@thylaneblondeau) дана

Ova mlada dama je i ambasador brenda Loreal, a takođe je i zaštitno lice jednog parfema.

Foto: Instagram/thylaneblondeau

Ova tinejdžerka je 2005. godine prošetala pistom na reviji Žan Pol Gotjea. Imala je prelepe plave oči i fotogenično lice, pa su svi pričali da će sigurno da izraste u prelepu ženu.

Foto: Guliver/Andreas Rentz/Getty Images

Učestvovala je na snimanju za Vog kada je imala samo šest godina, što je izazvalo zabrinutost javnosti zbog korištećenja dece kao modela, kao to da li je taj posao pravi za njih i kako bi mogao da utiče na njihovu budućnost.

Preprint: Vogue Paris

Ova dama danas ima 16 godina i pažljivo gradi svoju karijeru modela.

Foto: Profimedia/Abaca

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Moana

    6. decembar 2017 | 20:19

    Sve tri su prelepeeee, ali su deca.. treba da trckaraju ulicama, ne da setaju pistama.. treba da drze lutke, a ne da izgledaju kao lutke.. ali da su prelepe, jesu

  • Dragana

    6. decembar 2017 | 11:45

    Sve su te djevojčice predivne😊 Ali zar nije ipak to prerano,guranje u svijet mode,pritisaka,laži,itd...Zar ne bi trebale imati djetinjstvo pa onda,kasnije,ako žele,ići tim putem...

  • Rogozin

    6. decembar 2017 | 11:39

    Mala Ruskinja je lepsa 100 puta. Izgleda kao mala boginja. Moja deca su meni najlepsa kao sto je to svakom roditelju svoje dete, ali mala je kao nacrtana. Neka su one zive i zdrave kao i sva deca ovog sveta, a lepota je sporedna stvar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA