Mari Luiz Virt ima 100 godina, a živi kao devojka: Jedem začinjenu hranu, igram do zore i nikad nisam umorna (FOTO) (VIDEO)

Evo koji je njen recept za dugovečnost

  • 3

Iako ima već 100 godina (i slovima sto) Mari Luiz Virt i dalje pomaže u svom baru u seocetu Izberg, u severnoj Francuskoj. Tu je počela da radi kada je imala samo 14 godina. Kako sama kaže, živi kao neko ko ima 60 godina.

Pavlika je prokupačka superbaka: Već 40 godina se ne odvaja od traktora, ore zemlju brže od mladih! (VIDEO)

- Mnogo izlazim, volim da odem negde da igram. Nije mi problem da kući dođem u 2 ujutru i da ustanem u 7.30, nisam umorna - objašnjava ova više nego vitalna baka.

Kako kaže, jede isključivo jako začinjenu hranu, ne voli mleko, a u životu nije takla jogurt. Jede, kaže, sve što ne bi trebalo.

- Ako biste mi ponudili majonez i džem, bez razmišljanja bih uzela majonez. Holesterol nemam!

U seoce je došla sa roditeljima kada je imala 8 godina i  jednom kada je počela da radi u baru, nezamislivo je da bude otvoren, a da ona nije tamo. Mari Lu, kako je svi zovu, proslavila je 23. novembra stoti rođendan. Prijatelji su joj napisali pesmu "Nemamo 100 godina svaki dan".

Jedan gost lokala kaže da ima onih koji kažu da Mari Lu ima lošu narav, ali on je poznaje samo kao nasmešenu, ljubaznu i finu gospođu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA