≫ 

Prava istina o "mrtvoj Anđelini Džoli" čije su fotke zapanjile svet - Sara je progovorila: Ovo sam zapravo ja, sve je bila laž! (FOTO) (VIDEO)

Već su pojedini korisnici društvenih mreža i posumnjili da je reč o prevari, jer je evidentno da se na nekoliko fotografija njen izgled drastično razlikuje

  • 7

Mlada devojka iz Irana koja je šokirala svet svojim neobičnim izgledom, priznala je da u pitanju bila čista prevara. Naime, za nju se pisalo da je imala oko 50 plastičnih operacija i da je držala dijetu kako bi ličila na Anđelinu Džoli, a nakon čitave hajke, ona je odlučila da svima prizna da su za njen izgled zaslužni šminka i fotošop.

Svi su je napali da je uradila 50 plastičnih operacija i postala MRTVAK, a sada im je brutalno servirala pravu istinu (FOTO) (VIDEO)

Dok su mediji neprestano pisali o Sari Tabar (19) i njenom izgledu, a ljudi neprestano komentarisali, ova devojka je odlučila da stane na put nagađanjima i da svima prizna da je njen izgled sve vreme bio lažan.

Već su pojedini korisnici društvenih mreža i posumnjili da je reč o prevari, jer je evidentno da se na nekoliko fotografija njen izgled drastično razlikuje, prenosi Independent.

Iako još uvek nije jasno šta je Saru nateralo da sve prizna, čini se da je uznemiravanje koje je doživljavala na društvenim mrežama igralo u tome veliku ulogu.

Kada je priča o njoj plasirana u javnost, ona je čak svog Instagram nalog zaključala od pogleda javnosti.

Sara je dopisnika RIA Novosti rekla da je fotografisala sebe u tom izdanju kako bi se zabavila i kako bi izrazila svoju umetničku stranu.

- Sada vidim da imam nešto zajedničko sa Anđelinom Džoli, ali ja se samo zabavljam i nije mi cilj da tako izgledam. Moji fanovi znaju kakvo je moje pravo lice - rekla je ona.

Foto: Instagram/@SAHARTABAR_OFFICIAL

Međutim, ako joj ne krene u životu sa ovakavim šalama, kakvu je upravo izvela, čini se da bi mogla da ima budućnosti u kozmetičkoj industriji.

Svaki izgled koji je prezentovala na fotografijama na svom Instagramu je rezultat dobre šminke i rada u fotošopu.

Ipak i pored toga, Sara priznaje da je imala male korekcije na svom telu i licu. Sredila je nos, uvećala je usta i imala je liposukciju.

Ističe da ne vidi ništa loše u operacijama, jer mnogi ljudu u svetu prolaze kroz to.

Priznaje da jeste smršala, ali ne onoliko koliko su pisali svetski mediji, već da je njena trenutna težina 54 kilograma.

Naglašava da su roditelji u početku bili protiv njenih korekcija u pogledu plastične operacije, ali da su joj sada podrška.

Foto: Instagram/@SAHARTABAR_OFFICIAL

Nije imala negativnih reacija ni od strane drugih ljudi, već da svi kada kada je vide normalno reaguju na nju, prenosi pl.sputniknews.com.

Ljudima koji su je kritikovali na društvenim mrežama poručuju da je njihovo mišljenje uopšte ne zanima.

- Za meni je najvažnije u životu da imam odobrenje od svoje porodice i od Boga. Samo me to zanima - rekla je ona.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA