Opasan eksperiment je mogao da joj dođe glave: Novinarka zamalo poginula prilikom snimanja priloga (VIDEO)

Novinarka Natarša Beling pridržavala je bocu stojeći sa strane, dok je zvezda „Jutjuba“, naučnik Džejkob Strikling, demonstrirao zabavnu, ali veoma opasnu nauku

  • 4

Jedna TV novinarka iz Australije zamalo je ostala bez glave prilikom jednog priloga za jutarnji program za TV Studio 10, prenosi Independent.

Žene otišle na plastične operacije u drugu zemlju, a onda nisu hteli da ih puste da se vrate kući!

Ona je, naime, sa jednim naučnikom izvodila eksperiment u kojem je trebalo da eksplodira boca koka-kole.

Novinarka Natarša Beling pridržavala je bocu stojeći sa strane, dok je zvezda „Jutjuba“, naučnik Džejkob Strikling, demonstrirao zabavnu, ali veoma opasnu nauku, navodi britanski „Independent“, koji je snimak cele situacije objavio na svojoj stranici na internetu.

Eksperiment je podrazumevao da se u bocu koka-kole sipa tečni nitrogen, što izaziva snažnu hemijsku reakciju od koje flaša koka-kole pod velikim pritiskom poleti.

Međutim, kada je novinarka prišla da mu pomogne, nije razmišljala šta bi moglo da se dogodi, pa joj je flaša proletela tik pored glave. Da ju je kojim slučajem pogodila, ostala bi na mestu mrtva, piše „Independent“.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA