Ispovest žena koje su radile na jahtama bogataša: Do 3.500 evra se preko pakla stiže!

- Jednom prilikom dobila sam Armani sat, a svi troškovi večere u restoranu bili su plaćeni - prisetila se Sara jedne retke, ali situacije u kojoj je dobro prošla

  • 12

Sara Begbi i Betani Silkoks su godinama radile kao posluga na jahtama bogataša i rešile su da progovore o svojim iskustvima.

Ispovest skipera s Jadrana: Očekuje se da bogatim gostima osiguramo devojke za seks, ne pitaju za cenu, a traže i muškarce!

Posluživale su poslovne ljude i članove kraljevske porodice, pa su imale prilike da borave u društvu bogataša, putovale su na egzotične lokacije i dobijale basnoslovne napojnice. Iako zvuči glamurozno, mnogo toga nije bilo ni lepo, ni lako.

 
A post shared by Sarah Begbie (@sbegbie) on

- Na nogama sam bila od 6 ujutro, pa sledećih 16 do 18 sati, s tim da bih tokom dana jedva sela na nekoliko minuta. Ako se i to desi - tvrdi Sara za "Dejli mejl" koja je spavala u toliko malom prostoru da je pre ličilo na ćeliju u zatvoru.

Bez obzira na uslove, dnevne troškove gotovo da nije imala, pa mesečno bi zaradila oko 2.500 evra.

To malo slobodnog vremena provodila bi uživajući u hotelima sa pet zvezdica i jedući u najboljim restoranima i to je sama plaćala.

- Jednom prilikom dobila sam Armani sat, a svi troškovi večere u restoranu bili su plaćeni - prisetila se Sara jedne retke, ali situacije u kojoj je dobro prošla.

 
A post shared by Sarah Begbie (@sbegbie) on

Druga devojka - Betani je kao deo posluge na brodu radila tri godine nakon završetka fakulteta. Za nju je to bilo odlično životno iskustvo. Na nogama je najduže provela 25 sati u kontinuitetu, a kopno jednom nije dotakla čak 40 dana.

- Retko smo imali vremena za ručak, pa bi uglavnom nešto usput pregrizli - rekla je Betani, koja je mesečno zarađivala više od 3.500 evra, sa svim plaćenim troškovima, povratnom kartom i 60 dana plaćenog godišnjeg odmora.

Radeći na jahti imala je priliku da upozna Vil Smita, princa Alberta od Monaka, Antonia Banderasa i mnoge druge.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • sonja

    27. decembar 2017 | 09:08

    Sve ima svoju cenu! 25h nespavanja i na nogama, spavanje u kutiji...hvala. Dobro, dobro razmisliti bez obzira na platu, ipak je posluga samo sluga.

  • ema

    27. decembar 2017 | 09:24

    Laze mnogo vecu platu imaju..

  • Smokvica

    27. decembar 2017 | 07:37

    Za 3.500 eura dubela bih na glavu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA