Putnik sa pogrešnom kartom napravio haos 10.000 metara iznad zemlje: Avion je leteo 4 sata, ali niko nije stigao na željeno odredište

Navodi se da je avion poleteo sa Međunarodnog aerodroma u Los Anđelesu juče oko podneva po lokalnom vremenu, ali nije stigao do tokijskog Međunarodnog aerodroma "Narita"

  • 0

Avion japanske kompanije "Ol Nipon ervejz" (ANA) koji je krenuo iz Los Anđelesa za Tokio vratio se natrag u SAD zbog putnika sa kartom pogrešne kompanije u letelici, prenosi AP.

Poleteo najveći amfibijski avion na svetu: Može da ponese 53 tona tereta, raspon krila mu je 39 metara!

Navodi se da je avion poleteo sa Međunarodnog aerodroma u Los Anđelesu juče oko podneva po lokalnom vremenu, ali nije stigao do tokijskog Međunarodnog aerodroma "Narita".

AP navodi da je manekenka Krisi Tajgen, koja je bila u tom avionu, na Tviteru objavila da se letelica okrenula i vratila natrag posle četiri sata leta koji obično traje 11 časova.

Ona je tvitovala da je putnicima rečeno da je neko ušao u avion ANA sa kartom "Junajted erlajnza", kao i da je policija obavila razgovore sa putnicima koji su sedeli blizu te osobe.

Policija na losanđeleskom aerodromu u međuvremenu je lokalnim medijima saopštila da je "zbrka" rešena i da je let biti ponovo planiran za danas.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA