≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Mala Bosanka čeka na prozoru Deda Mraza, dok se on sa poklonima probija kroz sneg (FOTO)

Ova slika je osvojila srca korisnika društvenih mreža, a mnogi su izrazili i nostalgiju za periodom kada su i sami bili deca

  • 8

Dobro jutro! Poznato je da deca još pre novogodišnjih praznika pišu pisma Deda Mrazu gde navode šta bi voleli da dobiju na poklon. Mnogi takođe ne propuste priliku da izraze svoju želju kako bi hteli da ga i upoznaju.

ZA DOBRO NOVOGODIŠNJE JUTRO: Jedna od najlepših čestitki koju ćete danas dobiti od onih koji su najiskreniji i najdraži (FOTO)

Ipak, jednoj devojčici iz Grahova se ta želja i ostvarila. Ona je na novogodišnje jutro kroz prozor imala priliku da vidi Deda Mraza koji se uputio baš ka njenoj kući.

Dok se probijao kroz sneg do željenog cilja, na leđima je nosi torbu punu poklona kojima će se devojčica silno obradovati.

Ova slika je osvojila srca korisnika društvenih mreža, a mnogi su izrazili i nostalgiju za periodom kada su i sami bili deca.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dana

    2. januar 2018 | 12:58

    Sva sam se raznezila ali bih i ja da meni dodje deda mraz

  • Lune

    2. januar 2018 | 12:52

    Lepa slika.

  • Сс

    2. januar 2018 | 18:57

    Господо у Грахову Дједа Мраза чекају српска дјеца још увијек а босанска дјеца немају Д.Мраза распитајте се у Сарајеву и у будуће немојте лупати глупе научене фразе

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA