Probudila ih je glasna buka, garaža im je propala i stvorila se ogromna rupa: Unutra je bila tajna soba puna čuda i jedno pismo (FOTO)

Suprug je brzo dotrčao do nje, a kada su otvorili vrata, imali su šta i da vide

  • 2

Glasna buka je u noći na 9. januar probudila Britani Buš i njenog supruga iz Ajdaho Folsa u SAD-u, ali kada su ustali iz kreveta i pretražili kuću, ništa neobično nisu videli, prenosi Dejli Mejl.

Najogavnija kuća u kojoj živi najodvratnija žena: Smeće je svuda, bube mile po podu i stvarima, čak i po ljudima! (VIDEO)

Prvo su pomislili da neko pokušava da im provali u kuću, ali pošto lopova nisu pronašli, vratili su se u krevet. Sutradan ih je dočekalo iznenađenje kada su ušli u garažu.

- Držala sam garažna vrata, a kada sam pogledala dole, počela sam da vrištim: Garaža nam je propala - kaže Britani Buš.

Foto: Facebook

Suprug je brzo dotrčao do nje, a kada su otvorili vrata, imali su šta i da vide. Na podu garaže stvorila se ogromna rupa koja je otkrila tajnu sobu, za koju par nije ni znao da postoji.

Soba je bila puna polica i dečijih igračaka, ženskih torbica, uvijača za kosu, a pronašli su i jedno pismo. Pismo je bilo namenjeno firmi "Melaleuca", online velnes prodavnici koja je osnovana 1985. godine i još posluje.

Foto: Facebook

Bušovi su odmah pozvali osiguranje koje će proceniti nastalu štetu, a kada su inženjeri stigli, začudili su se što se to pre nije dogodilo zato što je pod u garaži bio debljine tek 5 centimetara.

Veruje se kako u kući postoji još jedna takva tajna soba, jer je to kuća koja je 50-ih izgrađena kao ''kuća u podrumu'', ali je preuređena tokom 70-ih godina.

Foto: Facebook

Par sada prvo mora što pre da očisti i sredi svoju garažu.

Više fotografija pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mitar

    18. januar 2018 | 21:33

    Koja glupos nisu znali pa izgleda da isli po vazduhu a ne po podu eeeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA