10 minuta oralnog seksa u avionu: Ljubili su se i pipkali, a onda su putnici provalili njihove žestoke pokrete! Odmah su uhapšeni (FOTO)

- Stalno su se napadno ljubili i pipali, a Tajler V. Boehm bio je bahat i prema stjuardesama - rekla je jedna putnica

  • 12
Seks u avionu Foto ilustracija - Printskrin: Youtube

Teresa M. Kohn (43) i Tajler V. Boehm (41) iz Minesote, putnici na letu iz Las Vegasa, uhapšeni su čim je njihov avion sleteo na aerodrom Mineapolis-Sent Paul.

Nekoliko sati su pili, a onda je počela vrela akcija na ulici usred bela dana: Morali su da urade nešto prljavo! (VIDEO)

Ispred aviona dočekali su ih policajci, stavili im lisice na ruke i odvezli ih u policijsku stanicu i to nakon što su ih drugi putnici optužili da su tokom leta imali - oralni seks, piše Dejli mejl.

Sada se terete za lascivno ponašanje, a nestašni par odlučno odbacuje optužbe i zaklinje se kako će svoju nevinost dokazati i na sudu.

Foto: International Airport police

- Znam šta sam videla jer su sedili tačno ispred mene - gospođa je oralno zadovoljavala gospodina. Glavu je prekrila prekrivačem, ali bilo je i više nego očigledno šta rade, jer su ih odali pokreti. Sve je trajalo dobrih desetak minuta - ispričala je šokirana putnica Ronda Albers.

I Jenej Huška, koja je takođe bila u avionu, tvrdi kako se par tokom celog leta ponašao neprikladno - stalno su se, rekla je američkim medijima, napadno ljubili i pipali, a Tajler V. Boehm bio je bahat i prema stjuardesama - zahtevao je da mu donesu pivo pre nego što je avion uopšte poleteo, a nakon što je bio odbijen, pred svima je brutalno izvređao kabinsko osoblje.

Foto: International Airport police

- Ništa od ovoga nije istina! Nagnula sam se nad njim da mu pomognem sa rajfešlusom na patalonama, nije bilo nikakvog oralnog seksa! Samo smo se zafrkavali - pravdala se Teresa M. Kohn posle incidenta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA