Traži se profesionalni mazitelj mačaka: Nije vam potrebno iskustvo, ni obuka, već samo jedna stvar

Za ovaj vam posao nije potrebna posebna obuka, niti iskustvo, dovoljno je da zaista volite mačke

  • 13
Najfotogeničnija mačka na svetu

Foto: Instagram/smoothiethecat

Veterinarska klinika i prihvatilište za mačke Just Cats iz Dablina nedavno je objavila oglas za posao iz snova za svakog ljubitelja životinja.

Pronađite Cica Macu među svim ovim sovama? Dobro gledajte, teže je nego što mislite! (FOTO)

Oni naime traže profesionalnog mazitelja mačaka. Za ovaj vam posao nije potrebna posebna obuka, niti iskustvo, dovoljno je da zaista volite mačke i ovaj posao u jedinoj veterinarskoj klinici specijalizovanoj za mačke može biti vaš.

Idealan kandidat po njima mora "imati nežne ruke sposobne da maze mačku kroz duži period vremena". Takođe, mora da bude u stanju "tiho da govori i šapuće  mačkama kako bi ih smirio", i "sposobnost razumevanja različitih vrsta predenja".

Foto: Telegraf

Ova pitanja su pitanja navedena u oglasu:

Jeste li naprosto ludi za mačkama?

Dolazi li vam ljubav prema mačkama prirodno?

Razmišljate li o mačkama pre spavanja?

Foto: Imgur.com, reddit.com

Hranite li mačke lutalice?

Izaziva li maženje mačaka u vama osećaj topline?

Ako ste na sva pitanja odgovorili potvrdno, preostaje vam samo da pošaljete svoj CV i motivaciono pismo na hello@justcats.ie, jer možda ćete baš vi postati profesionalni mazitelj koji zaista uživa u svom poslu.

VIDEO: Ko je glavni mislilac na filozofskom fakultetu u Beogradu?

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Macor

    6. februar 2018 | 14:57

    Zbog stavova slicnih tvom je i nastala poslovica "ako zelis da budes voljen kupi psa, a ako zelis da volis kupi macku". Macke smatraju coveka ravnom sebi, propadnikom copora. I bez obzira da li je macka dvorisna ili kucna ona ce se umiljavati. Sta dvorisna seoska macka moze da dobije od coveka a da vec sama nije ulovila? Nesto ukusniji obrok bez mnogo truda? Za tako nesto ce ti se u pas vrteti oko nogu dok te ne saplete. Macke su face, jer ne j... 2% ko si i sta si.

  • Ja macke obozavam xranim ix i volim i one vole mene macke su najbolja zivotinje one osecaju ko ix voli a ko mrzi xranim i lutalice prosto receno zadnji zalogaj bi dala toj zivotinji Sneki

    6. februar 2018 | 20:09

    Ja macke obozavam imam dve macke sure najbolje zivotinje a ko mrzi macke mrzi I narod

  • Bučil Čarbil

    6. februar 2018 | 13:32

    Macke nisu covekov prijatelj, naucno je dokazano. Puma, panter, ris i ostale zivotinje iz porodice macaka napadaju ljude jer su svesne da su jace od coveka. Zapitajte se sta bi vam vasi dragi ljubimci uradili samo da su malo veci i jaci od vas? Zbog cega ih pas covekov najveci prijatelj toliko mrzi? Svestan je cinjenice na sta je macka spremna(mislim na prave pse a ne na one pekinezere i ostale minijaturne pokusaje pasa koji ni sami nisu sigirni da li su pas ili macka). Koliko vas je bilo u prilici da dodje macka kod vas i trazi da jede, umiljava se, prede i koristi razne dvolicne fore, nahranite je i ona ode, jednostavno dobila je sta je htela i nastavlja svojim putem. Ko misli da mu je macka prijatelj neka slobodno kupi pantera, zelim im lep provod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA