Da li znate čija je ovo kosa i moćna ćela kojoj se smeje ceo svet? (VIDEO)

Društvene mreže su, očekivano, eksplodirale nakon objave ovih fotografija

  • 2

Frizura američkog predsednika Donalda Tramp često bila predmet velikih rasprava, još pre nego što je došao na čelo SAD-a.

Svi detalji Trampovog intervjua koje je teško primetiti: Tajanstvena čaša, majčin testament i prva dama koju obožava, a nije Melanija (VIDEO)

Njegova seda kosa sa nijansama žute u više je navrata naterala društvene mreže da se zapitaju šta to on tačno radi sa kosom jer je sasvim očigledno kako stavlja dosta laka za kosu i da je začešljava.

Međitim, nedavno mu se dogodio jedan mali peh o kojem sada priča ceo svet.

Do je bio u poseti američkoj vojnoj bazi "Endruz", počeo je duva jak vetar koji mu je uništio frizuru, a svi su imali priliku da vidi ćelavu glavu predsednika SAD ispod dobro začešljanih vlasi.

Društvene mreže su, očekivano, eksplodirale nakon objave ovih fotografija.

- Čovjek je doslovce šiškama prekrio celu glavu - napisao je jedan korisnik.

U knjizi o Trampu koja je nedavno objavljena, austor Majkl Volf kaže da se čak i sama Ivanka često šali na račun frizure svog oca.

- Često je prijateljima opisivala da glava njenog tate izgleda poput čistog tanjira okruženog krznenim krugom sa strane i napred, začešljana uz pomoć spreja. Kako bi naglasila komični efekt, rekla je da je boja za muškarce predugo stajala na nekim delovima kose pa je zato ispala narančasto-plava - stoji u spomenutoj knjizi.

Nešto je radio na svojoj kosi

Doktor Alan Bauman keže da je Tramp verovatno imao neki medicinski tretman na svojoj kosi.

- Po mom profesionalnom mišljenju verujem da je imao prethodnu transplantaciju kose na prednjem delu glave - rekao je on.

- Verovatno je imao i pristup snažnim lekovima, koji se koriste dva puta dnevno ili je odradio lasersku terapiju, čiji bi efekat lako mogao da se sakrije ispod kape za bejzbol - istakao je on.

Bauman je rekao da je lično upoznao Trampa i da veruje da mu kosa normalno raste i da predsednik ne koristi umetke.

Tramp o svojoj frizuri

O svojoj kosi je često pričao i sam Tramp. Jednom prilikom je 2015. godine u Alabami rekao će jendo kada pada kiša da skine kapu i da svima pokaže kako je njegova kosa prirodna.

Takođe je tokom izborne kampanje obećao da će promeniti svoju frizuru ako bude izabran za predsednika.

Daljinac

(Telegraf.rs/theguardian.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cika Velja

    8. februar 2018 | 14:28

    Pa to je stara caka cesljanja i sisanja za kompleskase koji su celavi!!! Svakom svoje lepo stoji,i ako je covek na mestu,celav ili sa kosom kao grivom,apsolutno nista ne znaci!!!

  • Roki

    8. februar 2018 | 14:05

    Ima pare nek radi presadjivanje kose kao Roney

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA