Putin i Kim Džong Un kao ajkule, Tramp sedi na WC šolji u obliku Zemlje, dok je Merkelova sirena: Karneval ismejao poznate lidere (VIDEO)

Ovogodišnja tema karnevala su talasi i okeani

  • 0
Profimedia

U Portugalu je počeo godišnji karneval, poznat po političkoj satiri, a na ulicama grada Tores Vedras mogle su se videti i figure ajkula s likovima predsednika Rusije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Trampa, ali i severnokorejskog lidera Kim Džong-una.

Ovogodišnji Karneval u Sao Paulu nadmašio sve prethodne: Brazilske lepotice nikad seksepilnije (FOTO)

Glave s likom Putina i Kima pričvrsće su za tela ajkula koje drže noževe i viljuške, a u centru grada je izložena i figura s likom nemačke kancelarke Angele Merkel, koja je predstavljena kao sirena, prenosi Rojters.

Tramp je, pored ostalog, prikazan i kao figura koja sedi na WC šolji u obliku planete Zemlje, a iza njega je gnevna figura Kim Džong-una koja drži raketu.

Hiljade ljudi, uprkos kiši, izašlo da se pridruži paradi i zabavi na ulicama Tores Vedrasa, koji se svake godine zatvara radi petodnevne proslave na kojoj organizatori, kako kažu, očekuju 350.000 ljudi.

Ovogodišnja tema karnevala su talasi i okeani.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA